Långsiktig behandling


Att leva med känslan att du har ett komplicerad förhållande till mat eller arbete, relationer, träning, spel eller alkohol (eller kanske fler av dessa) påverkar både den psykiska och fysiska hälsan. Detta resulterar ofta i oändlig trötthet och känslan att livet inte riktigt hänger ihop. Att bryta detta – kanske i en situation där du även har blivit sjukskriven, kan också kännas oändligt svårt.

I sin allvarligaste form kan vardagsflykt och dövande av känslor utvecklas till missbruk och beroende med ett eller flera olika utlopp, och alla får tyvärr inte den hjälpen de vill ha eller behöver genom den offentliga vårdapparaten.

Här på LevaSockerfri får du jobba i helhet med verktyg, gemenskap, kunskap och handledning för att utveckla ett hållbart liv utan att behöva ta till flyktmekanismer och döva känslor för att hantera vardagen (och namnet LevaSockerfri till trots, så handlar det om så mycket mer än vad du stoppar i dig).

Beroende är som oftast något man behöver jobba med genom hela livet. Det är som att gå uppför i en rulltrappa som rör sig neråt. Det är ett ständigt pågående arbete, och tror du att du kan stå still – så landar du efter ett tag tillbaka till foten av trappan igen.

En del fixar detta på egen hand, men då gäller det att ha koll på ett antal friskfaktorer som behöver finnas stabilt i ditt liv. Detta kan du läsa mer om här

Om du ser att det finns luckor där, så kan det vara läge att be om hjälp.

För att alla ska ha möjlighet att få hjälp har vi skapat möjligheten till att du kan få en individuellt anpassad behandlingsplan över en längre tidsperiod.

Det är ett bra sätt att säkra att vi finns till hands för dig löpande under din utvecklingsprocess, för bästa möjliga resultat för dig.

Behandlingsplanen utformas för dig som individ och läggas typiskt upp över 2 år. Om du vill ha en snabbare plan eller ett längre förlopp så är det självklart också en möjlighet

Under den perioden vi kommer överens om gäller för just din behandling, så ger vi dig stöd och support genom individuellt anpassad behandling som innehåller allt du kan tänkas behöva.

Nedan ser du exempel på olika typer av innehåll som vi kan sätta ihop för dina individuella behov

Det hittar du illustrerat här

Hos oss hittar du unik gemenskap med dina andra kursdeltagare och hittar även alla andra LevaSockerFri deltgare i egen Facebook grupp, som ger dig möjlighet att vid behov få snabb kontakt med likasinnade såväl som coacher och terapeuter inom programmet. Vissa delar träffas vi för i grupp och andra delar hanterar vi interaktivt i vardagen, som tex individuella samtal och webinarer.

Lägg upp din behandlingsplan på 1, 2 eller 3 år – Du kan starta närsomhelst – Vi anpassar din uppstart efter dina behov och följer med dig hela vägen

En typisk räkneexempel på arbetsprogram över 2 år kan totalt kosta ca 30 000 kr – 40 000 kr.

Vi brukar lägga upp betalningen i månadsvisa betalningar. 2 år under dessa förutsättningar brukar i genomsnitt landa någonstans runt 1500 kr i månaden, något som är överkomligt för många i stället för att behöva lägga ut en klumpsumma.

Priset ovan är enbart ett exempel och behandlingen kan både bli dyrare eller billigare beroende på vad just DU behöver för hjälp för DIN personliga förändringsresa och tillfrisknad. Tillsammans med dig lägger vi just DIN plan.

Kontakta oss på info@levasockerfri.se för mer information eller nedan

    close
    Varukorg