hello

BioKemisk Reparation (BKR)

En biokemisk reparation är ett sätt att påskynda kroppens återhämtning efter många års misshandel av kroppen med en bristfällig kost och beteenden som skapat näringsbrister. Näringsbrister skapar obalanser både i kropp och hjärna, obalanser som gör att många till slut inte känner igen sig själva varken fysiskt eller mentalt.

Vår erfarenhet med arbete med klienter säger oss att detta är en viktigt grundpelare för tillfrisknad, då näringsbristerna kan ta lång till att åtgärda enbart genom kostförändringar där en BKR hjälper dig till snabbare återhämtning.

Obalanser påverkar ofta både homonreglering, signalsubstanser, fettsyrebalans och tarmhälsan, alla element som är viktiga att balansera så snabbt som möjligt för att underlätta tillfrisknandeprocessen, då dessa obalanser i sig kan göra det mycket svårare för dig att hantera ditt beroende.

Biokemisk reparation ingår som oftast del i en individuell behandlingsplan, men kan såklart också köpas som fristående hjälp oberoende av andra typer av rådgivning här på LevaSockerfri.

Här får du hjälp av Frida Sandin, Utbildad HAM beroendeterapeut hos Bitten Jonsson och specialist på Biokemisk reparation i kombination med Charlotte Schön Poulsen (kostrådgivare, livsstilscoach) och hennes kunskaper runt analys av näringstestet som utförs som del av helheten.

Om biokemisk reparation ingår som del av din långsiktiga behandlingsplan kommer du få ett detaljerat förmulär att fylla i.

Efter vår genomgång av detta bokas samtal ansikte till ansikte eller på telefon/zoom där vi går igenom din skriftliga återkoppling. Detta kan du förvänta tar ungefär 60 minuter där vi går igenom resultatet av analysen och vilka åtgärder du behöver göra under de närmsta 3 månaderna.

Återkopplingen innehåller specifika kostråd, förslag på kosttillskott och beteendeförändringar som ska hjälpa kroppen till reparation och balansera just dina biokemiska obalanser.

Alla åtgärder gör du utifrån dina egna beslut. Information och råd som ges här ska ses som tillägg och ersätter aldrig medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling av läkare eller annan legitimerad vårdpersonal.

Med biokemisk reparation i din behandlingsplan ingår alltid första burken av de kosttillskott vi rekommenderar, så vi är säkra på att du till en början får allt som vi anser att du behöver för bästa möjliga förutsättningarna för tillfrisknande.

Ett 60 minuters uppföljningssamtal efter 3 – 6 månader ingår också som del av behandlingen (om biokemisk reparation är en del av din behandlingsplan)

Biokemisk reparation kan självklart också bokas som en helt fristående tjänst.

Det kommer i två olika paket.

  1. En basal biokemisk reparation där både datainsamling och återkopplande samtal utförs online (om inte du bor i närheten av Linköping).

2. Ett utökat paket som även innehåller ett kompletterande näringstest som utförs med frekvensanalys. Detta test kräver att vi träffas och det gör vi i Linköping.

För priser och vilket paket du önskar väljer du när du bokar här nedan

Eventuella tillskott som vi rekommenderar ingår inte i priset och dessa kan du köpa helt som det passar dig. De vi rekommenderar finns i vår egen webshop och gör du biokemisk reparation får du alltid 10% rabatt på om du väljer att köpa dem hos oss. Men det går lika bra att köpa någon annanstans.

Eller kontakta oss här nedan – så återkommer vi till dig

     

    Varukorg