Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hälsoresa till Nerja, Nov 2019

3 november, 2019 @ 08:00 - 10 november, 2019 @ 17:00

13995SEK

Vill du lära dig Leva sockerFri, så kan du göra det under en vecka med Frida Sandin (Holistic Addiction Medicine terapeut, folkhälsovetare och Kostrådgivare), Charlotte Schön Poulsen (livsstilscoach och kostrådgivare) och Kristove Sanchez Rueda (meditations- och mindfulnessinstruktör) på hälsoresa till Spanien i höst – närmare bestämd 3 Nov – 10 Nov 2019. (kursen pågår 4:e – 9:e November med ankomst och avresa 3:e Nov respektive 10:e nov)

Vi har de senaste åren guidat ett stort antal klienter genom 3 dagars sockerdetox på Solbackens Helhetshälsa, och har ett flertal gånger fått frågan om inte vi kan anordna en veckolång detox med mer tid för att landa i alla de insikter som kommer under ett sådant här event. På våren 2019 gör vi första avstamp i detta med en veckas hälsoresa, och fortsätter även nu i höst med denna, inte bara med fokus på sockerdetox utan även med fokus på mer avslappning, coachning och meditation/mindfulness.

I kursen ingår

  • Föreläsningar varje dag
  • Individuell coachning av det du känner du behöver som mest av, antingen triggers/varningssignaler, matplan eller målbild.
  • Grupparbeten
  • Coachning i grupp
  • Tid för eftertanke och gemenskap
  • Helpension, socker- och glutenfritt
  • Del i dubbelrum.

Att få kontroll på sitt ätbeteende handlar inte bara om att lära sig vad du kan äta eller inte. Det handlar inte bara om att avstå. Ännu viktigare är att påbörja resan med att hitta mening i ett liv utan “drogen”. Som en del av arbetet med ditt sockerberoende ges du därför här möjligheten att undersöka och utveckla din känslomässiga och andliga sida. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Där pratar Kristove gärna om känslornas kraft, andlighet och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Eftersom han också arbetar som coach så finns goda möjligheter för dig att hitta din egna styrka. Här kan vi arbeta i kombination med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Du kommer inlogeras i vackra Villa La Sueca (klicka för att se villan i google maps), en underbar liten gård i bergen strax utanför Nerja med en fantastisk utsikt över havet, bergen och staden. Denna rekommenderade av Anna Hallen och det är med stor glädje att vi lyckades boka in en vecka redan i höst.

Kostnaden för veckan är för denna resa är 13 995,-

Anette och Benna hälsar oss alla varmt välkomna till deras paradis och Beroendeterapeut Frida Sandin, Kostrådgivare/livsstilscoach Charlotte Schön Poulsen och mindfulnessinstruktör Kristove Sanchez Rueda kommer guida och coacha dig genom en insiktsfull och avkopplande vecka.

Hur tar du dig dit? Du tar dig enkelt dit via flyg till Malaga, dit tex ryanair flyger.. Vi hjälpar till att facillitera transfer till Villa Sueca.

Har du några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss på info@LevaSockerfri eller 0733 34 09 31

Och du – anmäler du dig nu innan sommaren får du 1000 kr rabatt på kursavgiften (dvs 12 995 i stället för 13 995).
 
Få ytterligare 1000 kr i rabatt på just din kursavgift för varje ytterligare anmäld som refererar till dig.
 
Max 12 deltagare – först till kvarn

Detaljer

Start:
3 november, 2019 @ 08:00
Slutar:
10 november, 2019 @ 17:00
Kostnad:
13995SEK
Webbplats:
https://www.bokadirekt.se/places/solbackens-helhetsh%C3%A4lsa-10197/l%C3%A4r-dig-leva-sockerfri-h%C3%A4lsoresa-1-vecka-till-spanien-364543?sr=32390

Arrangör

LevaSockerfri arrangör
Telefon
0733340931
E-post
info@Levasockerfri.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Villa La Sueca
Diseminado Pago Barranco del Puerto, 3140
Torrox, Malaga 29793
+ Google Map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg