Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inställt – Hälsoresa till Nerja, April 2021

14 april, 2021 @ 08:00 19 april, 2021 @ 17:00

Vill du lära dig Leva sockerFri, så kan du göra det under en vecka med Frida Sandin (Holistic Addiction Medicine terapeut, folkhälsovetare och Kostrådgivare), Charlotte Schön Poulsen (Hälsovägledare, kostrådgivare, alkohol och drog terapeut)  på hälsoresa till Spanien i höst – närmare bestämd 13 april – 20 april 2021. (kursen pågår 14:e – 19:e April med ankomst och avresa 13 respektive 20 April)

Vi har de senaste åren guidat ett stort antal klienter genom 3 dagars sockerdetox och ett antal veckolånga kurser som ger mer tid för att landa i alla de insikter som kommer under ett sådant här event. På våren 2019 gjorde vi första avstamp i detta med en veckas hälsoresa, och det blev en sådan succé att vi har lagt in 2 per år – en på våren och en på hösten, inte bara med fokus på maten, i stället jobbar vi med många av de olika parametrar som styr våra liv idag och hjälper till verktyg för en liv i balans. På veckokurserna har vi även mer fokus på avslappning, coachning och meditation/mindfulness.

I kursen ingår

  • Föreläsningar varje dag
  • Grupparbeten
  • Coachning i grupp
  • Tid för eftertanke och gemenskap
  • Helpension, socker- och glutenfritt
  • Del i dubbelrum.

Att få kontroll på sitt ätbeteende handlar inte bara om att lära sig vad du kan äta eller inte. Det handlar inte bara om att avstå. Ännu viktigare är att påbörja resan mot nya sammanhang och ny mening i ett liv utan att fly och trycka under känslorna på vägen. Som en del av arbetet med just din problematik ges du därför här möjligheten att undersöka och utveckla din känslomässiga och andliga sida. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Vi pratar om känslornas kraft, andlighet och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Eftersom vi också arbetar som coach så finns goda möjligheter för dig att hitta din egna styrka. Här kan vi arbeta i kombination med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Kostnaden för veckan är för denna resa är 14 995,-

Hur tar du dig dit? Du tar dig enkelt dit via flyg till Malaga, dit tex ryanair flyger. Vi hjälper till att facillitera transfer till kursplatsen.

Har du några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss på info@LevaSockerfri.se eller 0733 34 09 31

Och du – anmäler du dig nu innan slutet på 2020 får du 1000 kr rabatt på kursavgiften (dvs 13 995 i stället för 14 995).
 
Få ytterligare 1000 kr i rabatt på just din kursavgift för varje ytterligare anmäld som refererar till dig.
 
Max 18 deltagare – först till kvarn

Detaljer

Start:
14 april, 2021 @ 08:00
Slutar:
19 april, 2021 @ 17:00
Kostnad:
14995SEK
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.bokadirekt.se/places/levasockerfri-kurs-&-resor-35814

Arrangör

LevaSockerfri arrangör
Telefon
0733340931
E-post
info@Levasockerfri.se
Webbplats
Visa Arrangör-webbplats

Cortijo De Paco Romo

Calle Jazmín
Nerja, Spanien 29780 Spanien
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg