hello
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Föreläsning, Sjuk med socker

19 november, 2020 @ 18:30 20:30

En växande andel av befolkningen lever med mage/tarm problematik, som i sin tur skapar stora hälsoproblem på kort- såväl som lång sikt.

Orsakerna till detta är många men mycket kan hittas i vår moderna livsstil, både genom hur vi lever våra liv och vad vi äter.

I denna föreläsning delar sockerterapeuten Frida Sandin med sig av sina erfarenheter kring vad socker och snabbmat kan ha för konsekvenser för kropp och knopp och inte minst för mage/tarm.

Frida är själv tillfrisknad från ett konstant sug efter socker och har tack vare sina insikter fått hjälp med att hantera sitt sockerberoende.

Här får du kunskap och insikter i den ökade sockerkonsumtionens förödande konsekvenser på individ- såväl som samhällsnivå.

Frida Sandin är nykter sockerberoende samt folkhälsovetare, livsstilscoach och holistic addiction medicine terapeut och jobbar idag med utbildning och behandling till företag och privatpersoner.

Läs mer på www.levasockerfri.se

Föreläsningen är 2 x 45 min med fikapaus emellan.

Varmt välkommen med din bokning.

Det finns max 100 platser online som är bokningsbara. Du kommer då få en länk till Zoom på dagen för föreläsningen.

Om du bor i Linköping eller omnejd och vill vara med på plats så kan du boka din plats så i stället. Det finns max 40 corona anpassade platser i Vagnhallen, fontänhuset, västra vägen 32, Linköping.

Denna föreläsning är öppen för alla att delta i, gratis och arrangeras av MagTarmFöreningen i Östergötland.

[columns] [span6]

[btn text=”Boka en online plats ” tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link=”https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/leva-sockerfri–33300/sjuk-med-socker-f%C3%B6rel%C3%A4sning-online-1125694″ target=”_blank”]

[/span6][span6]

[btn text=”Boka fysisk plats här” tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link=”https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/leva-sockerfri–33300/sjuk-med-socker-f%C3%B6rel%C3%A4sning-i-vagnhallen-link%C3%B6ping-1125695″ target=”_blank”]

[/span6][/columns]

 

Details

Date:
19 november, 2020
Time:
18:30 – 20:30

Organizer

LevaSockerfri arrangör
Phone
0733340931
Email
info@Levasockerfri.se
Website
View Organizer Website

föreningshuset fontänen

Västra vägen 32
Linköping, Sverige
+ Google Map

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg