hello

Tack för att du väljer LevaSockerfri

Vi är stolta att du väljer att satsa på dig själv, och att vi, Charlotte & Frida, här på LevaSockerfri har detta förtroende hos dig.

Så vad händer nu?

Om du handlat fysiska produkter i vår webshop, så har vi nu mottagit beställningen och börjar hantera leveransen. Om du inte hämtar här i Hjulsbro, så kommer leveransen ske med Schenker till ditt närmsta utdelningsställe, alternativt det utdelningsställe du angivet i kommentar i beställningen.

Om du köpt bok och föreläsningspaket eller onlineaktiviteter i grupp, så kommer du inom kort få ett separat mail med inloggningsinfo till vår utbildningsplattform, där ditt köp kommer finnas tillgängligt under “mina aktiviteter” när du väl loggat in. Du hittar alltid dit via denna hemsida genom att klicka på den lilla gröna ikonen du ser här ovan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.png

Om du köpt kurs eller aktivitet fysiskt på plats i Linköping, Spanien eller någon annanstans där vi finns, så kommer du få ett separat mail inom kort med vidare information om processen för deltagande.

Grattis till att du väljer fokusera på dig själv – att göra något för DIN skuld. Vi är tacksamma att få möjlighet att gå med dig en bit på vägen.

Vi ses och hörs säkert snart

Varukorg