är Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin, vi jobbar personligt och professionellt med dig som fått konsekvenser av en modern livsstil med kropp och huvud som inte klarar av den moderna kosten.

Frida är nykter sockerberoende och Charlotte hittade nyckeln till mage/tarm problemen genom kosten – en kost som visade sig vara samma för oss oavsett de skilda problem.

Dessutom jobbar vi tillsammans med specialister inom coaching/samtalsstöd och biokemisk reparation.

Frida Sandin, Holistic Addiction Medicine (HAM) terapeut, Beteendevetare och kostrådgivare.

Driver förutom Leva sockerFri också företaget Solbackens Helhetshälsa

Nykter sockerberoende med hjärta för sockret och hur det påverkar oss.

Fridas sockerblogg hittar du här >>

Charlotte Schön Poulsen Kostrådgivare, Hälso/livsstilscoach. Mage/tarm, Matlagning, individuell matplan, rådgivning, föreläsning

Charlotte Schön Poulsen, Utbildat kostrådgivare, Alkohol & drog terapeut samt livsstilscoach

Driver förutom Leva sockerFri även företaget HappyCharlotte

Ingenjör i grunden som med anledning av IBS diagnos fattade intresse för hälsan och skolade om under de senaste 10 åren. Stor passion för kostens påverkan och vad som händer – både i kropp och knopp.

Tillsammans erhåller vi behandlingprogram för sockerberoende, kursverksamhet (intensiv/detox/beroende) och föreläsningar om hälsa, livsstil, stress och kost. Vi skapar medvetenhet och ger kunskap så vi alla var och en kan börja titta på vårt eget livs pussel och skapa förutsättningar för en hälsosam kost och livsstil.

Vi driver en verksamhet där vi bjuder på oss själva och som klient bjuds du in i en unik gemenskap som är så viktigt för tillfrisknad.

Att sitta ensam med sockertrollet gör verkligen ingen stark

Tillsammans – Lyfter vi DIG

close