Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hälsoresa till Nerja, April 2020

22 april, 2020 @ 08:00 - 27 april, 2020 @ 17:00

14995SEK

Denna kurs är nu inställd och nytt datum är 10 – 17 oktober. För mer info kolla här

Vill du lära dig Leva sockerFri, så kan du göra det under en vecka med Frida Sandin (Holistic Addiction Medicine terapeut, folkhälsovetare och Kostrådgivare), Charlotte Schön Poulsen (livsstilscoach, kostrådgivare, alkohol och drog terapeut) och Kristove Sanchez Rueda (meditations- och mindfulnessinstruktör) på hälsoresa till Spanien i vår – närmare bestämd 21 April – 28 April 2020. (kursen pågår 22:a – 27:e April med ankomst och avresa 21 April respektive 28 April)

Vi har de senaste åren guidat ett stort antal klienter genom 3 dagars sockerdetox på Solbackens Helhetshälsa, och har ett flertal gånger fått frågan om inte vi kan anordna en veckolång detox med mer tid för att landa i alla de insikter som kommer under ett sådant här event. På våren 2019 gjorde vi första avstamp i detta med en veckas hälsoresa, och det blev en sådan succé att vi har lagt in 2 per år – en på våren och en på hösten, inte bara med fokus på sockerdetox utan även med fokus på mer avslappning, coachning och meditation/mindfulness.

I kursen ingår

  • Föreläsningar varje dag
  • Individuell coachning av det du känner du behöver som mest av, antingen triggers/varningssignaler, matplan eller målbild.
  • Grupparbeten
  • Coachning i grupp
  • Tid för eftertanke och gemenskap
  • Helpension, socker- och glutenfritt
  • Del i dubbelrum.

Att få kontroll på sitt ätbeteende handlar inte bara om att lära sig vad du kan äta eller inte. Det handlar inte bara om att avstå. Ännu viktigare är att påbörja resan med att hitta mening i ett liv utan “drogen”. Som en del av arbetet med din (sockerberoende) problematik ges du därför här möjligheten att undersöka och utveckla din känslomässiga och andliga sida. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Där pratar Kristove gärna om känslornas kraft, andlighet och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Eftersom han också arbetar som coach så finns goda möjligheter för dig att hitta din egna styrka. Här kan vi arbeta i kombination med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Kostnaden för veckan är för denna resa är 14 995,-

Hur tar du dig dit? Du tar dig enkelt dit via flyg till Malaga, dit tex ryanair flyger.. Vi hjälpar till att facillitera transfer till kursplatsen.

Har du några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss på info@LevaSockerfri eller 0733 34 09 31

Och du – anmäler du dig nu innan årsskiftet får du 1000 kr rabatt på kursavgiften (dvs 13 995 i stället för 14 995).
 
Få ytterligare 1000 kr i rabatt på just din kursavgift för varje ytterligare anmäld som refererar till dig.
 
Max 18 deltagare – först till kvarn

Detaljer

Börjar:
22 april, 2020 @ 08:00
Slutar:
27 april, 2020 @ 17:00
Pris:
14995SEK
Evenemang Taggar:
View Evenemang Website

Arrangör

LevaSockerfri arrangör
Telefon:
0733340931
E-post:
info@Levasockerfri.se
View Arrangör Website

Plats

Cortijo De Paco Romo
Calle Jazmín
Nerja,Spanien29780Spanien
+ Google Map
View Plats Website

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg