hello

Recept för artegen mat

Att hitta rätt i djungeln av recept och foodporn på nätet är inte alltid lätt och med en extra belöningskänslig hjärna i bagaget så finns det mycket därute som kan trigga.

Därför har vi samlat recept här som alla är sockerfria och glutenfria – vissa även mejerifria. Inga desserter och inget bakande.

Om du känner att du behöver bildinspiration så väljer du den bilden nedan. Om du vill undvika triggande bilder väljer du den bilden. Så slipper du triggande bilder och först när du kommer till receptet ser du dina val visuellt. Allt för att du ska ha så lite som möjligt som triggar dig under tiden du letar inspiration.

De som gått kurs hos oss känner igen en del av rätterna – för det har de fått äta och ibland även testa på att tillaga på våra kurser där du lär dig leva sockerfri.


Kokbok, hjälp vid candida, livsmedelslistor

I karusellen här finns länkar till andra delar. Hur du klickar hem en alldeles egen kokbok, får access till gratis receptsamlingar som du kan ladda ner, specifikt kring mat och Candida och även våra tips till bra livsmedelsval. Lycka till med matlagningen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg