Här hittar du olika företag som vi på Levasockerfri har någon form av samarbete med och därför vill säga ett par extra fina ord om

_________________________________________________________________

Majoriteten av de bilder du ser av oss på hemsidan eller på sociala medier är tagna av fantastiska Evgeny Ivanov på Evgeny Ivanov Headshot Photography.

Vi har haft många tankar om hur man kan gestalta känslor i bild och Evgeny har varit otroligt bra på att få fram dessa uttryck i oss, så de verkligen syns. Och alla våra galna idéer tar han sig an och kommer med kreativa lösningar på.

Han presenterar sig själv såhär:

För 4 år sedan var min Iphone 4 mitt främsta verktyg för fotografering, precist som för många andra glada hobbyamatörer på den tiden. Lite hade jag då anat att min nyfikenhet kring fotografering med denna device skulle ta mig på en av mina mest spännande och utmanade resor i livet.

Sedan dess har resan varit snabb och jag har gått från att använda al min lediga tid på fotografering till att kunna jobba professionellt som freelance fotograf för tidningar, att få mina bilder utvalda till toplistor i professionella fotogrupper till att idag ha en trevlig liten studio i centrala Linköping där jag hjälper människor att leta fram den bästa versionen av sig själv och få det att fastna på bild.

Fotografering är inte bara en fråga om teknikaliteter(Ljus, kamera m.m). Det handlar till stor del också om psykologi. Det handlar om att möta personen som sitter framför kameran och att få denna att trivas och vara bekväm med att öppna upp och vara beredd att berätta sin historia.

Min stora passion är porträttfotografering med fokus på ansiktet och det jag kan få det att berätta, men jag tar också mer generella porträttfoton med hel eller halvkropp. Min andra passion är porträttering av sport och sportevenemang.

Om du har en spännande idé som du vill visualisera i bild, behöver bild(er) till dina sociala medier eller om du bara önskar få en professionell bild som visar ditt riktiga jag, så är jag mer än glad att hjälpa till. Och jag är ganska så säker på att vi kommer tycka att det är roligt under tiden vi skapar tillsammans.

_________________________________________________________________

Vi är jätteglada att kunna meddelat vi jobbar med Linköpings stolthet – LHC och deras projekt som heter Tillsammans.

Tillsammans projektet är en samling av LHC’s samhällsangagerande uppdrag som har som uppgift att vara en positiv kraft i Linköping och sprida kunskap kring rörelse och motion för alla, men med fokus på barn och ungdomar. LHCs egen Kim Martin Hasson är Ambassadör för Tillsammans-projektet.

LevaSockerfri är engagerad just kring barn och unga när det gäller att öka insikten och intresset för näringsriktig mat som ökar förmågan och orken att hålla på med fysiska aktiviteter.

Vi kommer synas i denna sammanhang genom att besöka skolor (kontakta oss om ni vill att vi ska komma till just din skola och utföra en inspirerande aktivitet kring maten med eleverna där)

Vi kommer även delta i Sportscamp 12 och 13 augusti med ett spännande matrelaterad inslag bland alla de fysiska sportaktiviteter.

_________________________________________________________________

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

_________________________________________________________________

LevaSockerfri finns tillgänglig med 2 on-line baserade utbildningar på Diploma, och kan där ses som en del av premium utbudet eller utbildningarna kan köpas styckvist om man vill det.

_________________________________________________________________

Medisera vill främja hälsa genom att göra det enkelt för människor att få medicinsk information via blodprov och erbjuder hälsokontroller online. Patienten väljer sin hälsokontroll på medisera.se, lägger sin beställning, e-remissen skickas till valt provtagningsställe och blodprovet kan tas direkt. När provsvaren är klara kommenteras de av en av våra läkare som ringer upp om något är gravt avvikande. Blodanalysen konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden. Patienten kan sedan ta del av sina resultat genom att logga in med Bank-Id i “Min Journal”. Provtagning och laboratorieanalys håller hög klinisk standard, samma som svensk sjukvård, bland annat i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet.”


_________________________________________________________________

Ut över sitt arbete på LHC som Tillsammans ambassadör, så driver hon även sin egen verksamhet – Kim Martin Goalie Academy (KMGA). Under 2020 erbjuder Kim Martin Goalie Academy målvaktsträning för killar och tjejer, måndag-torsdag v.27 eller måndag-torsdag v.28. Två ispass och ett fyspass per dag under fyra dagar i Linköping HC:s toppmoderna anläggning. Varje dag har olika tema, både på och utanför isen. I Kim Marti’n Goalie Academy ingår även personlig coaching, lunch, mellanmål och en egen egen unik t-shirt.

Så var kommer LevaSockerfri in i detta? – såklart kring maten – unga hockeyhjältar behöver bra energi till så intensiv träning och vi hjälper till så den blir näringstät utan massa socker i för de unga förmågorna. Vi kommer även bidra med en aktivitet under båda veckorna för att väcka barnens tankar och intresse för det vi äter.

close