Vill du lära dig Leva sockerFri, så kan du göra det under en vecka med Frida Sandin (utbildad Holistic Addiction Medicine terapeut, beteendevetare och Kostrådgivare), Charlotte Schön Poulsen (livsstilscoach och kostrådgivare) och Kristove Sanchez Rueda (meditations- och mindfulnessinstruktör) på hälsoresa till Spanien i höst – närmare bestämd 3 november till 10 november 2019. (kursen pågår 4:e – 9:e Nov med ankomst och avresa 3:e nov respektive 10 nov)

Vi har de senaste åren guidat ett stort antal klienter genom 3 dagars sockerdetox på Solbackens Helhetshälsa, och har ett flertal gånger fått frågan om inte vi kan anordna en veckolång detox med mer tid för att landa i alla de insikter som kommer under ett sådant här event. Första av dessa hade vi nu i vår som koncept med en veckas hälsoresa, med fokus på den fysiska och mentala förändringsresan. Här får du både kunskap, insikter och ökad fokus på avslappning, coachning och meditation/mindfulness.

Du boostas med insikter och förståelse genom föreläsningar i grupp om beroendet, maten och beteende precist som på våra vanliga 3 dagars kurser  Som en del av arbetet med ditt sockerberoende ges du i tillägg till detta här i Nerja möjligheten och tiden att undersöka och utveckla din känslomässiga och andliga sida. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Där pratar Kristove gärna om känslornas kraft, andlighet och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Eftersom han också arbetar som coach så finns goda möjligheter för dig att hitta din egna styrka. Här kan vi arbeta i kombination med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Vi skapar en trygg bubbla för alla deltagare där du under veckan kommer inlogeras i vackra Villa La Sueca (klicka för att se villan i google maps), en underbar liten gård i bergen strax utanför Nerja med en fantastisk utsikt över havet, bergen och staden. Denna rekommenderade av Anna Hallen och vi har på första resan själv fått känna på vilket fantastisk ställe och värdar vi har här, som är perfekt för vårt syfte.

Titta på filmen nedan där Gitte som deltog på första kursen berättar om hur hon uppfattade kursen och resan.

Villa La Sueca sett från ovan
Solen går upp över Nerja
Kunskapens träd på kursgården – grape – inte äpplen
Utbildning utomhus
gemenskap där vi hjälper dig hantera röda hund
Förankring av dina mål
Helena Andersons fantastiska mat – 3 gångar per dag

I trädgården hittar du poolen fridfullt mellan bougainvilla, citronträd och rosor. Murgrönor ringlar efter staketet och på baksidan finns avokadoträd, mango, grape och granatäpplen.

Rummen är smakfullt inredda och det finns fina små terassor i alla vädersträck, så hur har alla möjligheter att dra dig undan om du behöver en stund för dig själv.

Läs vår reseberättelse från vårens resa här

Kostnaden för veckan är bara 13 995,- och i kursavgiften ingår :

  • Föreläsningar varje dag
  • ett tillfälle av Individuell coachning av det du känner du behöver som mest av, antingen triggers/varningssignaler, näringsstatus/matplan eller känslor/målbild.
  • Grupparbeten
  • Coachning i grupp
  • Tid för eftertanke och gemenskap
  • Helpension, socker- mejeri- och glutenfritt
  • Del i dubbelrum.

Vi eftersträvar att vara klara med strukturerade aktiviteter senast 15.00 varje dag och behöver du av olika anledningar dra dig undan in i din egen bubbla så finns det rika möjligheter till det.

Anette och Benna hälsar oss alla varmt välkomna till deras paradis – Villa La Sueca, och Beroendeterapeuter/kostrådgivare Frida Sandin och Charlotte Schön Poulsen samt mindfulnessinstruktör Kristove Sanchez Rueda kommer guida och coacha dig genom en insiktsfull och avkopplande vecka.

Helena och Uffe fixar alla måltider till oss och det är bara att sätta sig vid dukat bord 3 gångar om dagen. Ingen kommer gå hungrig – det lovar vi. och maten är sockerfri, mejerifri och glutenfri och en fantastisk fröjd för både ögon och smaksinne med massor inspiration för din nya livsstil när du kommer hem.

Hur tar du dig dit? Du tar dig enkelt dit via flyg till Malaga, dit tex ryanair flyger. Från Skavsta hittar du flyg dit förslagsvis 3 november och hem 10 November. Vi hjälpar till att facillitera transfer till Villa Sueca.

Frida och Charlotte har bokat flyg till Nerja från Skavsta dessa tider om någon skulle känna att de vill ha resesällskap, och inför resan skapar vi en FB-grupp där alla anmälda läggs in (bara om du själv vill) och där kan ni t.ex.  prata ihop er om resan dit om ni söker resesällskap.

Har du några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss på info@LevaSockerfri eller 0733 34 09 31

Få 1000 kr i rabatt på just din kursavgift för varje ytterligare anmäld som refererar till dig.
 
Max 12 deltagare – först till kvarn
 
För mer detaljer om betalning – Läs och boka din hälsoresa här>>