hello

Hälsoresa till SpanienVill du lära dig Leva sockerFri, så kan du göra det under en vecka med Frida Sandin (utbildad Holistic Addiction Medicine terapeut, beteendevetare och Kostrådgivare), Charlotte Schön Poulsen (livsstilscoach, beroendeterapeut och kostrådgivare) på hälsoresa till Spanien.


Denna vecka riktar sig till alla som vill påbörja en fysisk och mental förändringsresa. Här får du både kunskap, insikter och ökad fokus på avslappning, coachning och meditation/mindfulness.

Du boostas med insikter och förståelse genom föreläsningar i grupp om hur vår kropp och knopp påverkas av den mat vi äter, det liv vi lever med allt vad det innebär av stress, utmaningar och förhållande till andra människor. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du även få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Vi kommer prata om känslornas kraft, andlighet och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Eftersom vi också arbetar som coachar så finns goda möjligheter för dig att hitta din egna styrka. Här kan vi arbeta i kombination med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Vi skapar en trygg bubbla för alla deltagare där du under veckan kommer inlogeras i vackra Cortijo De Paco Romo i utkanten av Nerja (klicka för att se villan i google maps), med en fantastisk utsikt över havet, bergen och staden.

Titta på filmen nedan där Gitte som deltog på första kursen berättar om hur hon uppfattade kursen och resan.

Solen går upp över Nerja

I trädgården hittar du poolen fridfullt mellan bougainvilla, citronträd och rosor. Murgrönor ringlar efter staketet och på baksidan finns avokadoträd, mango, grape och granatäpplen.

Rummen är smakfullt inredda och det finns fina små terrasser i alla vädersträck, så du har alla möjligheter att dra dig undan om du behöver en stund för dig själv.

Läs vår reseberättelse från vårens resa här

Kostnaden för veckan är bara 14 995,- och i kursavgiften ingår:

  • Föreläsningar varje dag
  • Grupparbeten
  • Coachning i grupp
  • Tid för eftertanke och gemenskap
  • Helpension, socker- mejeri- och glutenfritt
  • Del i dubbelrum.

Hör av dig på info@levasockerfri.se om du behöver finansieringshjälp, vi har avtal med Human Finans så du kan lägga upp ett räntefritt lån för kursavgiften hos dem

[hr]Vi eftersträvar att vara klara med strukturerade aktiviteter senast 15.00 varje dag och behöver du av olika anledningar dra dig undan in i din egen bubbla så finns det rika möjligheter till det.

Vi kommer guida och coacha dig genom en insiktsfull och avkopplande vecka.

Helena och Uffe fixar alla måltider till oss och det är bara att sätta sig vid dukat bord 3 gångar om dagen. Ingen kommer gå hungrig – det lovar vi. och maten är sockerfri, mejerifri och glutenfri och en fantastisk fröjd för både ögon och smaksinne med massor av inspiration för din nya livsstil när du kommer hem.

Hur tar du dig dit? Du tar dig enkelt dit via flyg till Malaga, dit tex ryanair flyger. Från Skavsta hittar du flyg dit förslagsvis 13 April och hem 20 April. Vi hjälpar till att boka transfer till Cortijo De Paco Romo.

Frida och Charlotte har bokat flyg till Nerja från Skavsta dessa tider om någon skulle känna att de vill ha resesällskap, och inför resan skapar vi en FB-grupp där alla anmälda läggs in (bara om du själv vill) och där kan ni t.ex.  prata ihop er om resan dit om ni söker resesällskap.

Har du några frågor eller funderingar så hör gärna av er till oss på info@LevaSockerfri.se eller 0733 34 09 31

Få 1000 kr i rabatt på just din kursavgift för varje ytterligare anmäld som refererar till dig.
 
Max 18 deltagare – först till kvarn
 
För mer detaljer om betalning – Läs mer och
[btn text=”    BOKA HÄR    ” tcolor=#FFF bcolor=ADC956 thovercolor=#FFF link=”https://levasockerfri.se/produkt/forboka-din-plats-pa-halsoresa-till-spanien-hosten-2022/” target=”_blank”]

Ett urval av våra tidigare kurs referenser

Varukorg