hello

Kartläggning av dina friskfaktorer

Been there – done that! Är detta den känslan du har när du läser om och får råd kring maten och hur du ska hantera den?

Har du bantat alla bantningskurer som finns? Äggkuren, banankuren, flygvärdinnedieten, diverse pulverdieter och är expert på att gå ner i vikt och lika mycket upp igen?

Då kan en kartläggning av dina friskfaktorer vara något att ge sig in på.

Det är ett samtal som tar ungefär 90 minuter och som kommer ge dig förståelse för var du har starka kunskaper och insikter och vilka områden som kan stödja dig som eventuellt är svagare eller kanske helt outforskade.

Oavsett om du har viktnedgång i fokus eller kan nicka igenkännande till att du har en beroendepersonlighet och har jobbat med att hantera det under större delen av livet utan att hitta frid i sinnet, så kan en sådan kartläggning ge dig nya insikter till områden för dig att jobba med för att verkligen landa på ett bra ställe i livet.

Samtalet kommer inte lösa alla dina utmaningar – men du kommer få insikter till vad du kan göra ytterligare för att komma vidare i ditt arbete mot ett friskare liv. Många av oss har nämligen en tendens till att fokusera på maten, som egentligen bara står för 10% av lösningen, även om den är en förutsättning för att må bra.

Kartläggningen gör vi baserat på de erfarenheter vi fått genom vårt fleråriga arbete med hundratals klienter med kontrollförlust kring olika livsmedel som del av vår moderna mat (har du kanske ett så kallat sockerberoende?). Ett arbete där vi fokuserar på individuellt anpassad behandling och har fokus på en helhet som sträcker sig vida förbi fokus på maten som ska finnas på tallriken.

Kartläggning av dina friskfaktorer

Varukorg