hello

En vecka med oss innebär

Du kommer till oss i Linköping och tillsammans några andra deltagare, med samma typer av utmaningar som du har, så påbörjar du din väg till ett liv utan din drog.

Du kliver in i en bubbla där du för en vecka kan glömma bort vardagen och lägga dess krav och förväntningar på hyllan en stund.

Vi vet att även fast sockerberoende idag inte är klassad som beroende, så blir många med kontrollförlust och spinnande tankar kring maten hjälpta om det behandlas som beroende. Därför har vi tagit in inspiration och kunskap från traditionell beroendebehandling, inspirerad av KBT baserad CRA behanding (CRA står för Community Reinforcement Approach och KBT betyder Kognitiv Beteende Terapi) och plockat de bitar i processen som vi ser fungerar lika bra vid behandling för sockerberoende. Detta självklart kombinerat med all kunskap kring sockerberoende som vi fått genom Holistic Addiction Medicine utbildning och SUGAR certifiering hos Bittens Addiction.

Under veckan kommer du genomgå behandling som varvas mellan föreläsningar, samtal, eget arbete med kartläggning och förståelse av dina egna beteenden – och självklart bygger du med vår hjälp upp din egen handlingsplan för närmsta tiden när du kommer hem.

INNEHÅLL

  • Kunskapsbyggande, föreläsningar, diskussioner och eget arbete
  • Funktionsanalys med kartläggning (SUGAR, IDS100 m.m)
  • Uppstart på biokemisk reparation
  • Verktyg för matplanering
  • Matlagning
  • Mindfulness
  • Handlingsplan för hemkomst, anpassat efter dina förmågor och livssituation

Veckan hos oss är all-inclusive och all mat (självklart socker- och glutenfritt) och sovplats ingår. Maten lagas tilllsammans.


Kostnad för en vecka är 19 500,- kr per person, och du kommer delta i en mindre grupp.

Om du är i en situation där du önskar enskild behandling så kostar en vecka exklusivt för dig 49 995,- kr

Du kan välja hur du betalar via Klarna eller kontakta oss för annan fakturering.

Efteråt erbjuder vi vidare stöd med kontinuerliga återfallspreventionsaktiviteter och uppföljning med fokus på att hjälpa dig vidmakthålla förändringarna du inför i ditt liv. Antingen hjälper vi dig i detta som del av en tydlig fortsatt överenskommen behandlingsplan eller så kan du välja att själv administrera och jobba utifrån din egen handlingsplan.

    Varukorg