Välkommen till sidan där du nu kan begära en PDF version av din personliga arbetsbok till den tryckta självhjälpsboken vid sockerberoende – Lär dig Leva Sockerfri.

Arbetsboken vi mailar dig följer kunskapsbokens olika kapitel och ger dig möjlighet att arbeta med dig själv och dina friskfaktorer på ett strukturerat sätt, allt samlat på ett ställe.

Skicka in din mailadress här, när du får arbetsboken i retur printar du ut och sätter in i en pärm. Sedan är du igång på din egen personliga väg till ett sockerfritt liv – oavsett vad detta betyder för just dig.

Din arbetsbok är ett levande dokument och du kanske känner någonstans på vägen att du vill göra om övningar för att se skillnaderna från tidigare till ditt nya läge. Printa då ut sidorna du vill arbete med en gång till och lägg in i din pärm där de passar in.

Arbetsboken fungerar absolut bäst i kombination med vår självhjälpsbok vid sockerberoende, och den kan du också beställa här. Den är i paperback och utgiven på Vulkan.

När du väl skickat in din mailadress, så kolla efter vårt svarsmail även i din skräppost. Beroende på ditt skräpfilter så har den en tendens att hamna där ibland.

close