hello

Arbetsbok till kunskapsboken – Lär dig leva sockerfri

Välkommen till sidan där du nu kan begära en PDF version av din personliga arbetsbok till den tryckta självhjälpsboken vid sockerberoende – Lär dig Leva Sockerfri.

Arbetsboken du får tillgång till följer kunskapsbokens olika kapitel och ger dig möjlighet att arbeta med dig själv och dina friskfaktorer på ett strukturerat sätt, allt samlat på ett ställe.

registrera dig här och när du fått tillgång till området för nedladdning printar du ut och sätter in i en pärm. Sedan är du igång på din egen personliga väg till ett sockerfritt liv – oavsett vad detta betyder för just dig.

Din arbetsbok är ett levande dokument och du kanske känner någonstans på vägen att du vill göra om övningar för att se skillnaderna från tidigare till ditt nya läge. Om du inte sparat arbetsboken, eller vill säkra att du får senaste versionen, gå då in på nedladdningsområdet igen och printa ut sidorna du vill arbeta med en gång till och lägg in i din pärm där de passar in.

Arbetsboken fungerar absolut bäst i kombination med vår självhjälpsbok vid sockerberoende, och den kan du också beställa här. Den är i paperback och utgiven på Vulkan.

Varukorg