Välkommen till sidan där du innan jul kommer hitta en PDF version av din personliga arbetsbok till den tryckta självhjälpsboken vid sockerberoende – Lär dig Leva Sockerfri.

Arbetsboken du hittar här följer kunskapsbokens olika kapitel och ger dig möjlighet att arbeta med dig själv och dina friskfaktorer på ett strukturerat sätt, allt samlat på ett ställe.

Ladda ner. Printa ut och sätt in i en pärm och kom igång på din egen personliga väg till ett sockerfritt liv – oavsett vad detta betyder för just dig.

Din arbetsbok är ett levande dokument och du kanske känner någonstans på vägen att du vill göra om övningar för att se skillnaderna från tidigare till ditt nya läge. Printa då ut sidorna du vill arbete med en gång till och lägg in i din pärm där de passar in.

Är du nyfiken på vår självhjälpsbok vid sockerberoende så finns det möjlighet till förbeställa den. Vi publicerar i första omgång i begränsat upplaga så om du vill säkra att du får din kopia direkt när den kommer ut, så kan du förbeställa den och betala redan nu. Så skickar vi ett signerat exemplar direkt till dig när vi får dem hem till oss.