10 veckor till bättre självkänsla

På onsdag 15 september kl 16-17 startar vi en kurs för dig som vill ha insikter, verktyg och coaching i hur du kan må ditt bästa jag genom att börja med dig själv, och din självkänsla.. Den pågår online i 10 veckor och kostar 1995 kr. Är det något du skulle må bra av att gå? Läs mer här.

I somras hade vi denna kurs för de klienter som går i långsiktig behandling hos oss. En tankeväckande kurs som bidrar blir mer insikter kring sitt eget beteende och verktyg för självmedkänsla. En veckas ämne var våra tankar. En tanke är något vi konstruerar i vårt huvud, och det är inte helt ovanligt att vi inte är så snälla mot oss själva alltid. Vi gjorde en övning för att belysa vilka tankar detta gäng har och du kan läsa resultatet nedan. Inga sköna tankar. Kursen går delvis ut på att vända dessa tankar, som ofta leder till känslor som inte heller är fördelaktiga, så att vi kan börja leva med full potential.

Hoppas du också vill satsa på dig själv och hänga med på denna resa <3

01.

Riktning

Du vill ha en ändring, men vet du till vad? Vi hittar din riktning så du vet vart du siktar. Om du inte vet vart du ska, hur ska du då veta när du är där.

02.

Tankar

Tanken är konstruerad av dig och du har därmed makten att välja att tänka annorlunda, vi visar dig hur.

03.

Känslor

Känslor kan vara svårt att få fatt i. Om du duckar för de jobbiga känslorna kommer de finnas kvar och påverka ditt liv. Vi lär dig känna på känslorna istället för att stoppa dem under mattan.

04.

Sjävmedkänsla

När du har koll på vad du vill, och hur du kan jobba med dina tankar och känslor, så blir det också lättare att vara självsnäll. I kursen jobbar vi med flera verktyg för att öva på att vara din bästa vän.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg