Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Leva Sockerfritt konvent 2023

31 mars @ 17:00 2 april @ 17:00

Bli inspirerad av fängslande föreläsare, delta i utvecklande workshops, njut av god och hälsosam mat
– lär dig leva sockerfritt!

”Varför kan inte du vara som ”alla” andra och bara ta en bulle, i stället för att länsa fatet när ingen ser och sedan skämmas för ditt eget beteende?”Det  krävs verktyg som inte bara har fokus på tallriken. Den processade maten är problemet – men lösningen hittas i förhållningssättet till livet. Författarna till boken Lär dig leva sockerfri, Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin, berättar mer om, och ger dig verktyg,
att komma ur ditt sockerberoende.

Det som händer när man äter socker är att belöningscentret i hjärnan blir kidnappat av sockret vilket är en process som liknar den effekten som starkare droger har. Följden blir att vi söker nya kickar om och om igen och till slut slits insulinfunktionen ut och orkar inte med att reglera sockret.

Vi är så glada att få hälsa Marika Carlsson välkommen till konventet. Hon är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”

Fler spännande föreläsare presenteras kontinuerligt.

Boka först din biljett (se nedan), som gäller för alla föreläsningar och work shops. på sockerfriweekend kan du läsa mer.

Boka därefter ditt boende (se nedan), pris från 2330 kr per person (del i dubbelrum)!


Boka därefter ditt boende, frukost lördag, söndag och 3 rätters middag fredag och lördag här,

pris från 2330 kr per person (del i dubbelrum)!

VÄLKOMMEN!

2195SEK

LevaSockerfri arrangör

0733340931

Visa Arrangör-webbplats

Green Hotell

Ovabacksgattu 17
Tällberg, 793 70 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

4 reaktioner på ”Leva Sockerfritt konvent 2023”

 1. Ser att det på bokningen går att ha en försäkring för att man ev. inte har möjlighet att komma så att man får en återbetalning, men hur blir det med ev. ytterligare utbrott av covid-19 och om det är det smittläget som gör att man inte kan komma?
  Jag tänker på om man har symptom själv eller att samhället inte tillåter eventet

  1. Hej Malin! Är covid-läget så att vi inte kan ses eller att vi väljer att ställa in av annan anledning så får man givetvis pengarna tillbaka.
   Event går under samma lagar som resor, vilket innebär att om man inte kan gå pga sjukdom så får man ut det via hemförsäkringen. Detta för förstås pga omkostnaderna som är väldigt höga med så här komma föreläsare som ska ha betalt oavsett. Hotellet har sina avbokningsregler som brukar vara mer generösa, kolla på deras hemsida 🙂
   Hälsningar Frida

 2. Måste man bo på just det hotellet den helgen ? Är de kurs redan på fredagen också? Om de börjar kl 17 ? Antar att man kanske reser till tällberg på fredagen.

  1. Hej Sara,

   En föreläsning fredag kväll (Ulf Sandström, menatala verktyg kl 20 – 21) och du kan välja annat boende. Om du vill gå på föreläsningar och workshops, så köper du enbart evenemangsbiljett och ordnar med eget boende och mat under dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg