hello
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sockerfri weekend 2024

22 mars @ 17:00 24 mars @ 17:00

En sockerfri weekend är tillbaka i Tällberg för tredje året i rad!

Priset angivet är konferens utan boende – läs mer om de olika paket på länken nedan

Psst… och du! Om du bokar innan slutet av januari 2024, får du en rabattkod som gör att du kan boka vår 7 dagars SuccéDetox med början 31:a mars helt utan extra kostnad! Missa inte detta unika erbjudande till ett värde av 495 kr– boka din sockerfria upplevelse idag! 🌿🌟

2195SEK

LevaSockerfri arrangör

0733340931

Visa Arrangör-webbplats

4 reaktioner på ”Sockerfri weekend 2024”

 1. Ser att det på bokningen går att ha en försäkring för att man ev. inte har möjlighet att komma så att man får en återbetalning, men hur blir det med ev. ytterligare utbrott av covid-19 och om det är det smittläget som gör att man inte kan komma?
  Jag tänker på om man har symptom själv eller att samhället inte tillåter eventet

  1. Hej Malin! Är covid-läget så att vi inte kan ses eller att vi väljer att ställa in av annan anledning så får man givetvis pengarna tillbaka.
   Event går under samma lagar som resor, vilket innebär att om man inte kan gå pga sjukdom så får man ut det via hemförsäkringen. Detta för förstås pga omkostnaderna som är väldigt höga med så här komma föreläsare som ska ha betalt oavsett. Hotellet har sina avbokningsregler som brukar vara mer generösa, kolla på deras hemsida 🙂
   Hälsningar Frida

 2. Måste man bo på just det hotellet den helgen ? Är de kurs redan på fredagen också? Om de börjar kl 17 ? Antar att man kanske reser till tällberg på fredagen.

  1. Hej Sara,

   En föreläsning fredag kväll (Ulf Sandström, menatala verktyg kl 20 – 21) och du kan välja annat boende. Om du vill gå på föreläsningar och workshops, så köper du enbart evenemangsbiljett och ordnar med eget boende och mat under dagarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg