hello

Lär dig leva sockerfri – vägen till hållbar förändring

Dags för förändring?

Långsiktigt hållbar förändring är svårt att åstadkomma på ren vilja. Det gäller här att ha bra verktyg, insikter, drivkraft och en längtan efter att livet ska bli annorlunda, på ett bra sätt.

Din längtan efter något bättre har du med dig in, men resten får du hjälp med på vår 14 veckors primärbehandling av sockerberoende.
Som kursmaterial används vår bok – En självhjälpsbok för sockerberoende där du steg för steg kan läsa hur du kan jobba aktivt med tanke-, känslo- och beteendeförändringar på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Vi träffas online 1 gång i veckan, under strukturerade former med likasinnade och du får med dig nycklar till hållbart personligt förändringsarbete, som du kommer jobba aktivt med på egen hand emellan kurstillfällen.

KOM IGÅNG NU

Du anmäler dig till kursen här. Direkt när kursavgiften är betald får du kurslitteratur tillskickat och tillgång till 13 inspelade föreläsningar.

Så du kan lyssna in och påbörja din förändringsresa redan nu.

Sedan deltar du på alla live tillfällen under 14 veckor med tillgång till litteratur, gemenskap, diskussioner och handledning kring övningarna som vi jobbar med vid de olika tillfällen.

Under dessa 14 veckor där vi träffas 2 timmar varje vecka, så får du kunskap och verktyg för att kunna hantera spinnande tankar och ditt sätt att hantera det som ställer till det för dig, oavsett om det är något du stoppar i munnen (eller inte), eller andra sätt för dig att hantera smärta, ångest, uttråkning eller flykt.

Detta är ett ypperligt tillfälle att komma igång direkt och jobba aktivt och stegvis under lång sammanhållen tid. Det går bra att hoppa in mitt i en kurs också. Läs mer om innehållet på nästa flik.

Målet med behandlingen

Målet med behandlingen är att du under 14 veckor ska:

 1. Arbeta dig igenom kartläggning av din egen relation till maten/sötsakerna (eller annat som kidnappar din hjärna från fokus på det som verkligen betyder något i livet)
 2. Jobba fram matplan och implementera på ett sätt som är hållbart för dig och din livssituation
 3. Börja förstå dina egna tankar, känslor och beteenden
 4. Hitta motivationsfaktorer som vida går förbi fokus på vågen och kilon
 5. Hitta dina friskfaktorer för ett fortsatt liv utan tankebesatthet
 6. Jobba fram en hållbar handlingsplan för ditt eget tillfrisknande
 7. Börja agera och bygga viljan att välja rätt väg för dig

Vi vill ge dig nycklar att kunna tacka nej och välja rätt TROTS att du har möjlighet att välja din drog – Du ska landa i att du faktiskt INTE VILL. 

Kursinnehåll

 • Hur kunde det bli såhär?
 • Belöningskänslig – vad handlar det om?
 • Leva Sockerfri – hitta ditt varför och drivkraft framåt
 • Varför ska vi äta och vad behöver vi äta
 • Förstå vad som trigger dig
 • Verktyg för matplanering
 • Att förebygga och förstå återfall
 • Stresshantering
 • Biokemisk reparation – vad är det och varför det?
 • Mage/tarm
 • Candida
 • Att förstå sina tankar och känslor
 • Verktyg för nya vanor
 • Avslutning

On-line kursen sker via zoom och fokuserar på gemenskap, diskussioner och med praktiska övningar du jobbar med individuellt, men får handledning till under kurstillfällen.

Vi träffas gång 2 – 13 kvällstid 18.30 – 20-30 på tisdagar. Första och sista gång på förloppet är tiderna kl 18 – 21.

Föreläsningarna tittar du på emellan tillfällena. Strukturen för dessa hittar du här. vi låser upp allt innehåll när du bokat och betald

Om du inte kan delta på vissa av tillfällen, så har du ändå tillgång till allt material, och går enbart miste om de unika träffarna. Alla föreläsningar finns ändå för dig att se när det passar dig.

Allt du behöver för att kunna delta är tillgång till dator/smartphone/padda med webkamera. De dagar du inte känner för det behöver du givetvis inte synas i bild.

Vid anmälan så skickar vi kunskapsbok, kokbok och arbetsbok som är basen vi utgår ifrån under behandlingens gång.

Kostnad för behandlingen är 5995 kr.

Du kan betala direkt med Swish eller välja betalningssätt och tid med Klarna. Om du önskar att diskutera annan finansiering så är det också möjligt. Kontakta oss då på info@levasockerfri.se eller välj swish som betalningsalternativ vid bokning och skriv sedan i kommentar att du vill prata finansiering.

Varukorg