Du hittar aldrig lösningen på tallriken – oavsett hur hårt du tittar och fokuserar. Vi brukar säga att det handlar om ungefär 10% av hela lösningen.

Maten du äter är din medicin, det som skapar fundamentet för allt som ska byggas i kroppen, och när du landat i ett tryggt och hälsosamt ätbeteende – så du kan börja ta itu med livet i stället för att äta det.

När väl du plockat bort det som triggar dig till kontrollförlust och göder spinnande tankar, så brukar alla saker du försökt dölja eller hantera genom ätandet (eller annat fixerat beteende) att göra sig påminda. Då är det dags att ta tag i “ryggsäcken” som du bär med dig. Det är först när du öppnat denna och lärt dig hantera de saker du stackat på dig där, att du kan börja känna sann trygghet i ett liv i frihet.

Adresserar du inte denna ryggsäck så kommer dess dolda innehåll ständigt hålla dig fast i oönskade beteenden.

Både Frida och Charlotte vägleder och coachar dig på din resa, men för att vi ska kunna ge dig så bra och specifikt stöd som möjligt till att hitta kärnan till just ditt trygga liv i frihet från oönskade beteenden så samarbetar vi även med coacher som Kristove Sanchez Rueda (Kristove Inside Development) och Linda Granqvist (Zen coaching – relaxing into being)

Både Kristove och Linda har kunskaper kring beroende och kan coacha dig så du har möjlighet att komma i kontakt med orsaker i ditt liv och beteenden som håller dig kvar i oönskade beteenden.

Du kan såklart boka dessa fantastiska coacher för enstaka samtal oberoende av andra aktiviteter inom LevaSockerfri. Klicka på respektive bild för att komma till deras egna hemsidor och mer information om deras respektive verksamheter

Mer om Kristove Inside Development
Mer om Linda Granqvist
close