hello

Handledning/Coaching

Du hittar aldrig lösningen på tallriken – oavsett hur hårt du tittar och fokuserar. Vi brukar säga att det handlar om ungefär 10% av hela lösningen.

Maten du äter är din medicin, det som skapar fundamentet för allt som ska byggas i kroppen, och när du landat i ett tryggt och hälsosamt ätbeteende – så du kan börja ta itu med livet i stället för att äta det.

När du plockat bort det som triggar dig till kontrollförlust och göder spinnande tankar, så brukar alla saker du försökt dölja eller hantera genom ätandet (eller annat fixerat beteende) att göra sig påminda. Då är det dags att ta tag i “ryggsäcken” som du bär med dig. Det är först när du öppnat denna och lärt dig hantera de saker som tynger dig som du kan börja känna sann trygghet i ett liv i frihet.

Adresserar du inte denna ryggsäck så kommer dess dolda innehåll ständigt hålla dig fast i oönskade beteenden.

Både Frida och Charlotte vägleder och coachar dig på din resa, men för att vi ska kunna ge dig så bra och specifikt stöd som möjligt till att hitta kärnan till just ditt trygga liv i frihet så samarbetar vi även med ett antal olika coacher som kan hjälpa dig att hitta din inre drivkraft och motivation, samt hjälpa dig att hitta och ladda ur gamla undermedvetna program med oönskade känslor och beteenden som styr dig till att göra saker du egentligen inte vill.

Våra coacher har alla kunskaper kring beroende (särskild sockerberoende) så du är i trygga händer där.

Du kan såklart boka dessa fantastiska coacher för enstaka samtal och terapisessioner oberoende av andra aktiviteter inom LevaSockerfri.

Varukorg