Kostförändringar och beteendet runt maten är enbart en liten del av lösningen vid beroende. Vi brukar säga att det handlar om ungefär 10% av hela lösningen.

Maten du äter är din medicin och tanken är att du ska landa i ett tryggt och hälsosamt ätbeteende – så du kan börja ta itu med livet i stället för att äta det.

När väl du plockat bort drogen och varit drogfri en tid så brukar alla saker du försökt dölja eller hantera genom ätandet att göra sig påminda. Då är det dags att ta tag i “ryggsäcken” som du bär med dig. Det är först när du öppnat denna och lärt dig hantera de saker du stackat på dig där, att du kan börja känna sann trygghet i ett liv utan drogen.

Addresserar du inte denna ryggsäck så kommer dess dolda innehåll ständigt hålla dig nära till återfall.

För att du ska kunna hitta kärnan till  just ditt trygga liv utan drogen så samarbetar vi med coacherna Kristove Sanchez Rueda (Kristove Inside Development) och Linda Granqvist (Zen coaching – relaxing into being)

Både Kristove och Linda har kunskaper kring beroende och kan coacha dig med motiverande samtal där du har möjlighet att komma i kontakt med orsaker i ditt liv och beteenden som håller dig kvar i beroendet.

I abonnemanget ingår 4 coachande samtal med valfri coach och både Kristove och Linda finns med som moderatorer i våra webinarer om återfallsprevention.

Du kan såklart boka dessa fantastiska coacher för enstaka samtal oberoende av andra aktiviteter inom LevaSockerfri. Klicka på respektiva bild för att komma till deras egan hemsidor och mer information om deras respektiva verksamheter

 

Mer om Kristove Sanchez Rueda
Mer om Linda Granqvist