Vår passion och drivkraft är att verka för den hållbara människan och göra skillnad för individen – på riktigt.

Vi på LevaSockerfri är Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin. Vi jobbar professionellt med att hjälpa grupper och individer jobba aktivt med att hantera och förebygga de konsekvenser många får av vår moderna livsstil.

En livsstil som gör att många idag får problem med både fysisk och psykisk ohälsa utan att nödvändigvis kunna peka på en specifik orsak. Inte sjuk – men inte heller frisk.

Maten är fundamentet varpå allt annat står, men det står enbart för 10 % av lösningen. De andra 90 % handlar om livet vi utsättas för och väljer att leva. Ett liv som formas av våra relationer, tankar, känslor, programmerade föreställningar, sömn, rörelse – och självklart yttre och inre stress.

Hur känsliga vi är för den moderna livsstilen avgöras till stor del av arv och miljö och i vår verksamhet har vi med bas i denna kunskap hjälpt och guidat hundratals personer till aktivt förändringsarbete i det lilla såväl som i stora livsfrågor. Allt för en bättre hälsa, bättre prestation och mer ork i vardagen.

Tillsammans – Lyfter vi dig!

Tillsammans erhåller vi kursverksamhet, rådgivning och föreläsningar med fokus på förändringsarbete, hälsa, livsstil, stress och kost. Vi skapar medvetenhet och ger kunskap så vi alla var och en kan börja titta på vårt eget livs pussel och skapa förutsättningar för ett liv i balans, både privat och professionellt.

Frida Sandin är

Beteendevetare,

Holistic Addiction Medicine (HAM) terapeut ( Bitten Jonsson)

Diplomerad Kostrådgivare och licensierad Livsstilskonsult (Anna Hallen Utbildningar).

Nykter sockerberoende med hjärta för sockret och hur det påverkar oss.

Charlotte Schön Poulsen är

Alkohol- och drog terapeut (humanistisk lärcentrum),

Hälsovägledare (35YH),

Diplomerad Kostrådgivare och Licensierad Livsstilskonsult (Anna Hallen Utbildninger).

Ingenjör i grunden som sadlat om, med stor passion för varför vi gör som vi gör, näringsfysiologi och biokemi och kostens påverkan både för kropp och knopp.

Vår Bas

Gällande kosten baserar vi oss på grundläggande biokemi och näringsfysiologi och utgår ifrån människans evolution och anpassning till miljön vi lever i. NRR och Tallriksmodellen appliceras där möjligt, men vi tar alltid hänsyn till individuell hälsa och behov och utgår självklart alltid från att mat (eller andra substanser/processer) som triggar till kontrollförlust ska bort.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi stödja dig genom MI, NLP och certifierad coaching och för din trygghet i screening och utredningar arbetar vi med verktyg som tex UNCOPE och SUGAR.

Ditt stöd

Vi erhåller samtalsstöd och kursverksamhet (Internat/on-line). Vi hjälper dig också individuellt med att lägga upp en långsiktig arbetsplan för ett hållbart liv, med stöd, coaching och handledning. Vi driver en verksamhet där vi bjuder på oss själva och som klient bjuds du in i en unik gemenskap som är så viktigt för oss människor. Som del av verksamheten arbetar vi i dessutom tillsammans med specialister inom coaching, känslohantering och samtalsstöd, för att säkerställa att du får den absolut bästa hjälpen just där du är och utifrån det du går igenom.

Självklart går vi också att boka om du vill att vi ska komma till din skola, förening eller arbetsplats och föreläsa eller jobba med er för en sockersmart arbetsplats. Då är det bara att kontakta oss på info@levasockerfri.se