Vår passion och drivkraft är att gör skillnad för individen – på riktigt.

Vi på LevaSockerfri är Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin. Vi jobbar professionellt med att hjälpa grupper och individer jobba aktivt med att hantera och förebygga de konsekvenser många får av vår moderna livsstil.

Maten är fundamentet varpå allt annat står, men det står enbart för 10 % av lösningen. De andra 90 % handlar om livet vi utsättas för och väljer att leva.

Hur känsliga vi är för den moderna livsstilen avgöras till stor del av arv och miljö och i vår verksamhet har vi med bas i denna kunskap hjälpt och guidat hundratals personer till aktivt förändringsarbete i det lilla såväl som i stora livsfrågor. Allt för en bättre hälsa, bättre prestation och mer ork i vardagen.

Tillsammans erhåller vi kursverksamhet, rådgivning och föreläsningar med fokus på förändringsarbete, hälsa, livsstil, stress och kost. Vi skapar medvetenhet och ger kunskap så vi alla var och en kan börja titta på vårt eget livs pussel och skapa förutsättningar för ett liv i balans, både privat och professionellt.

Frida Sandin är Holistic Addiction Medicine (HAM) terapeut, Beteendevetare och Kostrådgivare. Nykter sockerberoende med hjärta för sockret och hur det påverkar oss.

Charlotte Schön Poulsen är Alkohol & drog terapeut, kostrådgivare och hälsocoach. Ingenjör i grunden som sadlat om, med stor passion för näringsfysiologi och biokemi och kostens påverkan både för kropp och knopp.

Vi erhåller samtalsstöd och kursverksamhet (intensiv/detox/beroende) inom vårt behandlingsprogram för (socker)beroende. Vi driver en verksamhet där vi bjuder på oss själva och som klient bjuds du in i en unik gemenskap som är så viktigt för tillfrisknad. Som del av verksamheten arbetar vi i dessutom tillsammans med specialister inom coaching, känslohantering och samtalsstöd, för att säkerställa att du får den absolut bästa hjälpen just där du är och utifrån det du går igenom.

Självklart går vi också att boka om du vill att vi ska komma till din skola, förening eller arbetsplats och föreläsa eller jobba med er för en sockersmart arbetsplats. Då är det bara att kontakta oss på info@levasockerfri.se

Tillsammans – lyfter vi DIG