Vår passion och drivkraft är att verka för den hållbara människan och göra skillnad för individen – på riktigt.

Vi på LevaSockerfri är Charlotte Schön Poulsen och Frida Sandin. Vi jobbar professionellt med att hjälpa grupper och individer att jobba aktivt med att hantera och förebygga de konsekvenser många får av vår moderna livsstil.

En livsstil som gör att många idag får problem med både fysisk och psykisk ohälsa utan att nödvändigvis kunna peka på en specifik orsak. Inte sjuk – men inte heller frisk.

Maten är fundamentet för allt vår fantastiska kropp ska sköta, den ska vara din medicin, men det står egentligen bara för 10 % av lösningen. De andra 90 % handlar om livet vi utsättas för och väljer att leva. Ett liv som formas av våra relationer, tankar, känslor, programmerade föreställningar, sömn, rörelse – och självklart yttre och inre stress.

Hur känsliga vi är för den moderna livsstilen avgörs till stor del av arv och miljö och i vår verksamhet har vi med bas i denna kunskap hjälpt och guidat hundratals personer till aktivt förändringsarbete i det lilla såväl som i stora livsfrågor. Allt för en bättre hälsa, bättre prestation och mer ork i vardagen.

Tillsammans – Lyfter vi dig!

Tillsammans erhåller vi kursverksamhet, rådgivning och föreläsningar med fokus på förändringsarbete, hälsa, livsstil, stress och kost. Vi skapar medvetenhet och ger kunskap så vi alla på sitt sätt kan börja titta på sitt eget livspussel och skapa förutsättningar för ett liv i balans, både privat och professionellt.

Frida Sandin är

Folkhälsovetare med beteendeinriktning

Holistic Addiction Medicine (HAM) terapeut (Bittens Addiction)

Diplomerad Kostrådgivare och licensierad Livsstilskonsult (Anna Hallén Utbildningar)

Nykter sockerberoende med hjärta för sockret och hur det påverkar oss

Charlotte Schön Poulsen är

Alkohol- och drog terapeut (humanistisk lärcentrum)

Hälsovägledare (35YH)

Diplomerad Kostrådgivare och Licensierad Livsstilskonsult (Anna Hallén Utbildningar)

Ingenjör i grunden som sadlat om, med stor passion för varför vi gör som vi gör, näringsfysiologi och biokemi och kostens påverkan både för kropp och knopp

Vår Bas

Gällande kosten baserar vi oss på grundläggande biokemi och näringsfysiologi och utgår ifrån människans evolution och anpassning till miljön vi lever i. NRR och Tallriksmodellen appliceras där möjligt, men vi tar alltid hänsyn till individuell hälsa och behov och utgår självklart alltid från att mat (eller andra substanser/processer) som triggar till kontrollförlust ska bort.

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi stödja dig genom MI, NLP, hypnosterapi och certifierad coaching och för din trygghet i screening och utredningar arbetar vi med verktyg som tex IDS 100, UNCOPE och SUGAR.

Ditt stöd

Vi erhåller samtalsstöd och kursverksamhet (Både som Internat och on-line). Vi hjälper dig också individuellt med att lägga upp en långsiktig arbetsplan för ett hållbart liv, med stöd, coaching och handledning. Vi driver en verksamhet där vi bjuder på oss själva och som klient bjuds du in i en unik gemenskap som är så viktigt för oss människor. Som del av verksamheten arbetar vi dessutom tillsammans med specialister inom coaching, känslohantering och samtalsstöd, för att säkerställa att du får den absolut bästa hjälpen just där du är och utifrån det du går igenom.

Självklart går vi också att boka om du vill att vi ska komma till din skola, förening eller arbetsplats och föreläsa eller jobba med er för en sockersmartare arbetsplats. Då är det bara att kontakta oss på info@levasockerfri.se

Intervju med oss av Annica Strandberg

Vårt team

När du landat i ett tryggt och hälsosamt ätbeteende – så du kan börja ta itu med att leva livet i stället för att äta det.

När väl du plockat bort det som triggar dig till kontrollförlust och göder spinnande tankar, så brukar alla saker du försökt dölja eller hantera genom ätandet (eller annat fixerat beteende) att göra sig påminda. Då är det dags att ta tag i “ryggsäcken” som du bär med dig. Det är först när du öppnat denna och lärt dig hantera de saker du samlat på dig där, som du kan börja känna sann trygghet i ett liv i frihet. Hanteras de inte kommer de förr eller senare med största sannolikhet “slå dig i bakhuvudet” och ge dig ett återfall.

Vi har sökt upp ett antal coacher och hypnotisörer som vi vet har kunskap om beroende och som är omtyckta av våra klienter. Se presentation nedan. Du bokar dem genom att klicka på bilden. Dessa ser du även då och då på våra webinar i återfallsprevension.

Kristove Sanchez Rueda
Kristove Sanchez Rueda

Kristove Sanchez Rueda är bland annat certifierad hypnotisör, diplomerad coach och mindfulnessinstruktör samt utbildad inom NLP och MI. Kristove är mycket bra på att hjälpa dig att lära dig hantera dina känslor. Han har även kurser i Self Mastery. Känner du igen honom så är det säkert för att han gick långt i Robinson 2020. Utför coaching och hypnos i Kisa eller på distans.

Ulrika är utbildad hypnos- och RTT-terapeut vilket innebär en hypnosmetod som ger snabba, varaktiga förändringar och där du lär dig att ta kontrollen över din egen hjärna och dina val. Ditt förflutna har gjort dig till den du är idag – nu är det dags att ta kommandot över din framtid. – Certifierad Hypnosterapeut (SSEAH – Svenska Skolan för Etisk Analytisk Hypnos i Sverige ) – RTT-terapeut (Marisa Peer School i England) och Architecture of Hypnosis (Mike Mandel Hypnosis Academy Kanada) Utför coaching i Linköping och på distans.

Ulrika Cederberg

Linda Granquist

Linda är Zencoach och har som intention under sessionerna att erbjuda empatiskt lyssnande och icke dömande i närvaro och acceptans. Genom Zen Coaching låter vi undermedvetna föreställningar och undanträngda känslor komma upp till ytan för att öka medvetenheten och därmed kunna göra medvetna val istället för att styras av föreställningar och automatiska beteenden. Utför coaching i Linköping eller på distans.

I ett möte med Emma får du ta tag i det som påverkar dig mer än något annat – dina tankar och känslor. Här får du gå på djupet till orsakerna bakom dina oönskade tankar, känslor och beteenden.. Vi jobbar på olika sätt utifrån ditt undermedvetna. På så vis skapar vi snabba och bestående förändringar och lösningar. Så att du istället kan få mer av det som du vill ha och leva ditt liv som du själv vill leva. Emma är hypnotisör och inre PT med bakgrund inom psykologin. Utöver detta också utbildning och erfarenhet som känsloterapeut, coach, MI, mindfulnessutbildare och yogainstruktör, livsstils- och stressrådgivning, hälsovägledare och kurator. Utför coaching och hypnos i Göteborg eller på distans. Emma är även delaktig i Kristoves Self Mastery-kurser.

Emma Munter

Ingela Munther är inte bara undersköterska, hon är även utbildad i Holistic Additcion Medicin, Mindful tapping och mycket annat. Hos oss erbjuder hon kurser i Skam och Skuld, ett viktigt ämne då det är vanligt hos våra klienter. Du kan även boka henne för samtal om Skam på ingelamunther@gmail.com

Du kan såklart boka dessa fantastiska coacher för enstaka samtal oberoende av andra aktiviteter inom LevaSockerfri. Klicka på respektive bild för att komma till deras egna hemsidor och mer information om deras respektive verksamheter.

close