hello

Ont i kroppen?

Det kan man ha av många olika anledningar. Givetvis kan du ha förslitningar i kroppen eller olika sjukdomar. Men det vi oftast inte tänker på är att det vi stoppar i munnen också är det som ska bygga hela din kropp. Det är fantastiskt när man tänker på det, att allt ska fördelas sönder till byggstenar som ska bygga, byggjobbare som bygger osv. Det vi stoppar i munnen som kroppen inte har nytta av dvs godis, pasta, macka, chips ect blir istället en belastning som kroppen måste hantera och göra sig av med eftersom den inte vill ha eller behöver det. Gluten är en sådan ingrediens som kroppen inte behöver och som forskningen visat stör din mage/tarm-funktion i samband med stress.

Hur som, här kommer några enkla tips på hur du kan bli av med värk:

Joint Relief Oil

För alla som är trött på sin värk. Bästa vännen i ”medicinskåpet” helt utan biverkningar. Även härlig vid träningsvärk.

Joint Relief Oil är känd för att ha en kraftfull inverkan på ömma och stela kroppar. Ger omedelbar värme och lindring vid värk. Enligt forskning i Tyskland har djävulsklo visat sig lika effektivt som cortison men utan alla biverkningar. Denna olja kan hjälpa till att stimulera cirkulationen och minska svullnad och värk i lederna. Innehåller isländsk mossa och pilbark  som alla är kända för sina antiinflammatoriska egenskaper samt den innehåller även timjan och rosmarin som ger dig en varm och behaglig känsla. Oljan hjälper även till att öka cirkulationen och minska svullnad och värk. En effektiv lindring för artrit och styva leder. Rekommenderas vid värk och inflammation tillsammans med Shark Cream.

Innehåller:  Djävulsklo, lakrits och vitpil , alla kända för sin smärtlindring.

joint oil

Shark Cream

En unik kräm som innehåller många olika örter vilket innebär att den är gynnsam både mot värk och problematisk hud. Innehåller bland annat vitpil, ängsöta, hajleverolja, olja från ringblomma och brasiliansk trädbalsam. Dessa har gynnsamt effekt för alla med psoriasis, eksem, svår torr hud och artritvärk. Hajleveroljan och blandningen av de isländska örterna gör denna kräm häpnadsväckande effektiv.

Shark Cream är en effektiv och omhändertagande kräm som passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen.

Den hjälper till att skydda skadad hud, mjuk torr och ömtålig hud och har visat positiva effekter på alla hudirritationer såsom psoriasis, eksem, svår torr hud. Tillsammans med Joint Relief har många minskat på sin värk.

Innehåller: Hajleverolja, Ängsöta och Vit pil

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg