hello

Att göra “fel” är enda sättet du kan lära dig nytt.

Det är lätt och bekvämt att rita upp världen i svart eller vitt, rätt eller fel.

Vad innebär det då att göra “fel”?

Gör du fel eller ger du dig själv stämpeln att du ÄR fel, när du upplever att du inte träffat det optimala och bästa valet?

Livet ÄR inte en fråga om rätt eller fel. I stället handlar det om att öva och testa för att lära sig nytt.

När vi inte kan – så är det lätt att tänka att – nu blev det FEL. Men det är ju inte så vi lär oss. Barnet tänker inte rätt eller fel, barnet testar om och om igen till att det får ett resultat som tillfredsställer syftet.

Och om du bara trampar iväg i ett redan upptrampat spår och drar på andras erfarenheter – hur vet du då att det är rätt för dig?

Självklart är det bra att ta rygg på andra som gått före – om du kan se att de har samma förutsättningar, utgångspunkt och mål som du. Om inte – omvärdera vem du följer – och våga gå din egen väg.

Så länge röda hund styr är det svårt att se klart var du är på väg. När sockerdimman lättar så blir det lättare att se vägen framför dig.

På LevaSockerfri hjälper vi dig att hitta DIN väg. Inte vår och inte någon annans – DIN. Och detta ser olika ut för var och en.

Vi kommer aldrig att säga att du måste och ska. ej heller att du inte får. Vi vill däremot ge dig förutsättningarna att börja träffa de val som är bra för just DIG, och inte bara gynnar din “röda hund”

Vill du få stöd i att starta ut på denna resa – att trampa ditt eget spår, men med stöd av kunskapen och gemenskapen här på LevaSockerfri?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg