hello

Behandling i Spanien – ska du med?

HÄNG MED PÅ EN VECKAS PERSONLIG UTVECKLINGSRESA DEN 24-31 OKTOBER 2023 DÄR DU TAR ETT ORDENTLIGT KLIV FRAMÅT I DINA PROCESSER MED OSS PÅ LEVA SOCKERFRI OCH SOCKERSKOLAN!

Vi kombinerar våra kompetenser så att DU tillsammans med oss får vägledning i hur hitta en ny fördjupad balans i ditt liv.

Du kan delta i denna resa som en detox i substans (mat och socker) eller process (beteende) under trygga former. Du kan följa med oavsett om du vill bli nykter i maten nu eller om du har flera år i tillfrisknandet. Vi kommer att dela upp i 3 separata arbetsgrupper under veckan beroende på vart i tillfriksnamndeprocessen du står och vill utforska. Vi kommer att hålla separata workshops som underlättar nästa steg i resan mot ett friskare och balanserat liv. Alla kommer att samlas till måltider och avslappning, men hålla olika spår i workshops under veckan.

I hälsoveckan ingår

  • 6 dagars workshop på varje förmiddag
  • Grupparbete
  • Coaching i grupp
  • Meditation och morgonyoga
  • Tid för eftertanke och gemenskap
  • Helpension, socker och glutenfritt
  • Del i dubbelrum- enkelrum finns ett fåtal, hör av dig för att se tillgång och pris med enkelrumstillägg 3500 kr.

 Du väljer en av dessa teman på workshops att delta på under veckan.
1: Hälsoresa, grundläggande kunskap om kost och näring. Hur du skapar den bästa förutsättningen för att lyckas med din hälsoresa. /Charlotte

2: Medberoende och de processer som bakom substansen också påverkar tillfrisknandet. /Frida


3: Skam, sorg och trauma. De tankemönster och processer som ligger djupt inom oss som vi kanske inte ens är medvetna om. Detta utforskar vi varsamt genom föreläsning och genom olika metoder att släppa taget. /Jessica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg