hello

Steg 1 och 2 – 4 dagars Sockerdetox

Känner du att maten blivit ett problem i ditt liv?

Nånstans i livet är det många som upplever att livet inte blev som det var tänkt, att det mest kretsar kring tallriken och inte kring att faktiskt leva ett fritt liv. Det kan vara riktigt svårt att göra en förändring i livet själv, men i grupp blir styrkan desto starkare.

Tillsammans kan vi lyfta dig så du lär dig att leva livet i stället för att äta det. Med Levasockerfri behandling i Linköping får du stegvis kunskap om kost, dess påverkan på kroppen/hjärnan och verktyg för ett friskt liv.


Gemenskap och trygghet i en egen bubbla


Kursen varvas med gemenskap, kunskap och individuell hjälp i naturskön miljö med utsikt över Stångån. Tanken är att du ska kunna landa i dig själv, lära känna andra med samma problematik, lära dig om ditt beroende och hur du kan hantera det samt få motivation att leva ett fritt liv – utan drogmat, mentala spärrar och orkeslöshet.


Mat och boende ingår


Vi har därför valt att erbjuda fritt boende för att du ska ha möjlighet att bara koppla av och inte behöva tänka på hur du ska ta dig och hur du ska undvika drogmat på kvällen. Allt finns serverat hos oss och du behöver bara vara dig själv. Sköna kläder, sängkläder och ev badkläder är allt du behöver. 

All mat ingår dessa dagar, även matlåda till hemresan. Spartanskt boende ingår ju också och rekommenderas för bästa resultat. Detta är helt unikt hos oss och fördelen är att du inte behöver lägga dyra pengar på hotell, du har stöd hela vägen och du lär känna dina kurskamrater, som till stor del kommer vara din livlina efter avslutat kursprogram.

Det finns även möjlighet till SPA-bad.


Individuellt arbete – i liten grupp


Vi vet att det är lätt att gömma sig i grupp, så för bästa individuella utveckling och för bra gruppdynamik har vi satt max antal deltagare till 8 personer, vilket också är unikt. Det innebär att vi har tid med just dig och att ge dig en bra start på ditt nya liv.

Vi startar kl 10 dag 1 och avslutar kl 17 dag 2


EKONOMI


Del av avgiften går som friskvårdspeng hos de flesta företag. För företag tillkommer 25% moms.

Avgiften för steg 1 är 4995 kr och betalning kan delas upp på räntefria delbetalningar genom vårt samarbete med Human Finans.

Väljer du att gå steg 2 betalar du 7995 kr för båda.


Fristående eller som del av längre behandling


Du börjar din behandling med att gå steg 1 under 2 dagar. Sedan åker du hem med nya verktyg att jobba på egen hand en tid. Du jobbar även med kartläggning av dina egna känslor och beteenden och använder dina nya insikter när du kommer tillbaka och träffar din grupp igen på steg 2.

Du kan även välja att gå vårt 1 eller 2-åriga program där dessa kursdelar kan ingå och delas upp i månadsvisa betalning varje månad.

Läs mer här: https://levasockerfri.se/abonnemang/

Vi har även kurser i Spanien, se separat tjänst.

Efter kursen kan du delta på webinar där vi föreläser om olika teman och diskuterar sånt som det finns behov av. Du ingår dessutom i en unik grupp på Facebook där du får fortsatt hjälp under den tid du behöver, så länge du själv vill. Vi har även väldigt uppskattade återträffar för alla klienter 2 gånger per år.

En kurs är bra för att förmedla kunskap och insikter och ger en bra start på ett mer balanserat liv. erfarenhetsmässigt vet vi dock att det är viktigt att hålla fast i gemenskapen och fortsätta i kontinuerligt arbete med det individuella tillfrisknandet. Om du känner med dig själv att du vill ha vårt stöd för detta så tar vi, gemensamt med dig, fram en behandlingsplan som du kan arbete efter under en längre tid (vanligtvis 12 – 24 månader). Planen är din och du äger dess innehåll. Om du vill få hjälpen inom ramarna för LevaSockerfri, så erbjuder vi dig att ta detta som ett abonnemang. Då ingår allt du behöver enligt din behandlingsplan och du betalar samma belopp per månad oavsett vad som ligger i din plan just den månaden. Ett sätt för att många fler ska ha råd att få kontinuerlig hjälp. Detta kan du lägga till efter kursen om det känns behövligt. Du kan läsa mer om vad som kan ingå här


Ut över föreläsningar och kunskapsbygge ingår detta som del av denna 4 (2+2) dagars behandling på plats


  • All mat ingår, även matlåda till hemresan.
  • Spartanskt boende i säng eller på madrass
  • Material för föreläsningar samt material till planering på hur du vill skapa ditt nya liv hemma
  • Näringstest och hälsoenkät för att få objektiv och subjektiv information om din hälsa. Där ser vi tex status på mage/tarm och din förmåga till näringsupptag. Detta ger också ett bra underlag för uppföljning av dina framsteg. Allt för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.
  • 1 timme individuell coaching kring målbild
  • Du får hjälp att utarbeta din egen Individuella matplan och stöd för strategi vid hemkomst
  • Möjlighet till SPA-bad

Utsikt över Stångån
En av sängarna
Kurslokalen
SPA-bad

Ett urval av våra referenser

Varukorg