hello

Frida fokuserar!

Kära klienter

Jag kommer nu sadla om och lägga all fokus på Leva Sockerfri. Här kommer min väg hit om du är nyfiken.

Många kramar Frida Sandin

Efter att ha lämnat livet som heltidsanställd för 6 år sen har jag gjort en otrolig resa. Jag har byggt upp en salong från att vara ensam med 3 behandlingar i veckan till att numera ha 4 behandlingsrum igång samtidigt och 10 anställda. Jag har varit en av bäst-säljarna till ett rent hudvårdsmärke, Scandinavian Herbs, med 50 återförsäljare runt om i Sverige. Startat kurser i sockeravgiftning i Linköping och Spanien tillsammans med Charlotte och behandlat över 100 klienter. Föreläst massor på företag, skolor och föreningar, gått 8 utbildningar och träffat massor av spännande människor och skapat nya samarbeten.

Jag kommer nu tillsammans med Charlotte Schön Poulsen att lägga min tid på att utveckla Leva sockerfri till något alldeles Amazing! Även här finns alla förutsättningar, bara fokus och tiden finns. Att hjälpa människor att må bättre med hjälp av behandlingar och massage är fantastiskt! Men att kunna gå ett steg längre och faktiskt hjälpa och lära människor att finna livsglädje, energi och kärlek igen, det är obeskrivligt stort och vackert. Fylls dagligen av glädje över våra klienters framsteg och lärdomar. Detta vill jag nu lägga min själ i för att hjälpa ännu fler. Dessutom har vi hittat ett sätt att göra detta i Spanien, vilket innebär att jag uppfyllt min dröm som jag satte på en utbildning med Balansekonomi för 2 år sen. Målet var att kombinera resor med mer tid till familj och vänner och dessutom tjäna en slant samtidigt. Så nu gör jag dessa resor med min bästa vän Charlotte, och tar med familjen på semester samtidigt. Guld värt!

Så, lämnar med varm hand över salongen till Maria på måndag och ser fram emot ett spännande år fullt av nya möten, föreläsningar, kurser och ett gäng klienter att ge livet tillbaka till – precis som jag fick för 6 år sen.

I och med detta har jag nu all tid i världen till att hjälpa fler av er som vill nåt annat med livet, hitta ditt flow och din livsglädje igen. Med 100 klienter i ryggen vet vi att det är fullt möjligt för den som vågar be om hjälp. Du vet väl att vi numera har ett gratis 30-min samtal för dig som är i akut behov av rådgivning.

Hoppas vi ses snart!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg