Hälsoresa i Spanien i April – Boka nu-rabatt

Lär dig Leva SockerFri under en veckas hälsoresa till Spanien, med sockerterapeut/beteendevetare Frida Sandin och Kostrådgivare/livsstilscoach Charlotte Schön Poulsen

– kursen går 22-27 april. Övernattning ingår natten innan och natten efter.

Du boostas med insikter och förståelse genom föreläsningar i grupp om hur vår kropp och knopp påverkas av den mat vi äter, det liv vi lever med allt vad det innebär av stress, utmaningar och förhållande till andra människor. Genom dagliga meditations- och mindfulnessövningar kommer du även få uppleva mer lugn och ro samt känna dig närmare dig själv.

Vi kommer prata om känslornas kraft och hur vi kan bli medvetna om våra känslor, mönster och beteenden och på så vis komma vidare i livet och med vår utveckling. Här kan vi jobba med dessa områden eller enbart använda verktyg för att hitta motivation, blockeringar, sätta mål och se vägar ut för hur du ska ta dig framåt – det som känns bäst för dig helt enkelt.

Vi skapar en trygg bubbla för alla deltagare där du under veckan kommer inlogeras i vackra Cortijo De Paco Romo i utkanten av Nerja (klicka för att se villan i google maps), med en fantastisk utsikt över havet, bergen och staden.

Dessutom blir det under veckan gott om tid för avkoppling, eftertanke och gemenskap.

Helpension, socker- och glutenfri mat av enastående kvalitet, och del i otroligt fint dubbelrum ingår, se bild.

Boende hälsoresa
lär dig leva sockerfri i Spanien

Detaljerad information

Vill du veta vad andra klienter har tyckt om resan?

Boka här

Om du bokar din resa under februari får du 1000 kr rabatt, om du dessutom tar med dig en vän får både du och vännen 1000 kr rabatt till. 

Om du vill veta när vi planerar nästa tillfälle kan du lämna in intresseanmälan här

    Lämna en kommentar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    Varukorg