hello

Frisk med IBS – Gratis föreläsning på torsdag

På torsdag kl 18.30-20.30 berättar Charlotte Schön Poulsen om sitt liv med IBS och hur hon hittade sina individuella pusselbitar för att kunna leva ett friskt liv med sin IBS. Du kan delta på plats i Linköping eller online.
Förhoppningsvis kan detta även ge nycklar för andra att hitta sina individuella vägar till tillfrisknad.

Visste du att ROM Kommiteén nu har klassificerat om funktionella tarmsjukdomar till att heta disorders of gut-brain interaction? Vad detta betyder kommer vi prata om på denna föreläsning.

IBS (Irritable Bowel Syndrome) är en diagnos som ställs vid symtom på kronisk mage/tarmbesvär utan positiva svar på prov för tex Ulcerös Kolit, Crohns eller Celiaki – den är en såkallad funktionell tarmsjukdom. En sådan symtombaserat diagnos skulle i dagsläget kunna ställas på 15 – 20% av Sveriges befolkning. Anledningarna till symtomen skiljer stort mellan olika individer, men forskning visar att det nog påverkar både det fysiska och psykiska måendet mer än vi tidigare trott..

Charlotte Schön Poulsen är utbildat hälsovägledare, livsstilscoach och alkohol/drog terapeut och jobbar idag med utbildning och behandling till företag och privatpersoner.

Läs mer på www.levasockerfri.se

Föreläsningen är 2 x 45 min med fikapaus emellan.

Varmt välkommen med din bokning.
Det finns max 100 platser online som är bokningsbara. Du kommer då få en länk till Zoom på dagen för föreläsningen.

Om du bor i Linköping eller omnejd och vill vara med på plats så kan du boka din plats så i stället. Det finns max 40 corona anpassade platser i Vagnhallen, fontänhuset, västra vägen 32, Linköping.

Denna föreläsning är öppen för alla att delta i, är gratis och arrangeras av MagTarmFöreningen i Östergötland. Begränsat med platser!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg