hello

Går det att fira en sockerfri Alla hjärtans dag?

Jisses så affärerna jagar en med gelé och chokladhjärtan nu för tiden. Är det verkligen det Alla hjärtans dag bör handla om?

Om du fick välja vad som helst i gåva på denna dag, vad skulle det vara? Jag, Frida, skulle vilja ha kärlek i massor! För det är väl ändå det denna dag handlar om. Kärlek och omtanke! Och ändå lyckas industrin göra det till en dag att tjäna pengar. Och kärlek är helt klart svårt att köpa.

Vi kan inte köpa kärlek och vi kan inte kompensera för den genom att äta chokladhjärtan heller. Så varför inte ägna denna dag åt att visa kärlek till de i din omgivning som du bryr dig om. Vet av erfarenhet från mig själv att det är lätt att köpa sina barn, för att vi bryr oss om. Men det mest värdefulla för ett barn går inte att köpa. Det enda de egentligen vill är att få finnas till och att vara älskade, och det kan du ge bort helt gratis.

Så mitt råd till dig! Ge bort dig själv och din tid i Alla hjärtans dag-present. Det är det allra finaste du har att erbjuda. Spela spel, ta en sväng till pulkabacken, ta ut täckena till soffan och kör en biodag eller vad nu din omgivning skulle vilja göra. Men lägg bort telefonen och var närvarande med dina nära och kära- det är den absolut finaste present du kan ge.

Och glöm inte bort att ge dig själv presenten att få vara i nuet för en gångs skull. Vi är ofta så upptagna av vad som ska hända imorgon och vad som gick fel igår att vi glömmer bort att det enda vi kan påverka faktiskt är vad som händer just NU!

Livet ska ju ändå levas, inte ätas. Så hoppas du känner att du kan släppa chokladhjärtan-hysterin som inte har något med kärlek att göra utan som mer handlar om att tjäna pengar, och njuta av livet istället.

Vi önskar dig en njutningsfull Alla hjärtans dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg