hello

Lär dig leva sockerfri – 14 veckor online

Dags för förändring? 31 aug startar vi onlinekurs!
Långsiktigt hållbar förändring är svårt att åstadkomma på ren vilja. Det gäller att ha bra verktyg, insikter, drivkraft och en längtan efter att livet ska bli annorlunda, på ett bra sätt.

Detta får du med vår 14 veckor primärbehandling av sockerberoende.
Som kursmaterial används vår bok – En självhjälpsbok för sockerberoende där du steg för steg kan läsa hur du kan jobba aktivt med tanke-, känslo- och beteendeförändringar på ett långsiktigt och hållbart sätt. Du får även tillgång till en förinspelad föreläsning kopplad till varje kapitel.

Vi träffas online 1 gång i veckan under strukturerade former med likasinnade och du får med dig nycklar till hållbart personligt förändringsarbete. Vi jobbar i en arbetsbok som ska bli din handlingsplan för det liv du vill leva och som du kommer jobba aktivt med på egen hand emellan kurstillfällen.

Du har stöd genom en facebook-grupp samt via vår utbildningsplattform mellan kurstillfällena, som är på tisdagar 18.30-21.30 med start 31/8. Det går bra att komma in i kursen även efter den startat och du får då ta igen dessa tillfällen på vårens kurs. Läs mer här: https://levasockerfri.se/lar-dig-leva-sockerfri-vagen-till-hallbar-forandring/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg