20% rabatt på kurs på plats i Linköping

Känns det som ett oöverstigligt berg att klara av att motstå sockret? Särskilt nu när julen står för dörren. Det är du inte ensam om. Det ÄR svårt utan hjälp.

Den 30-31 januari kan du komma till oss på fysiskt kurs i Linköping, Steg 1 i Lär dig leva sockerfri. Du kommer ingå i en liten grupp om max 6-8 personer och vi har gjort allt vi kan för att säkra avstånd och distansering i coronaanpassning.

Här får du komma till en trygg plats där vi redan har tänkt åt dig. Du har en säng att sova i, stabil mat så du kommer inte gå hungrig, härlig miljö och omtänksam gemenskap.

Du får lära dig om beroende, vilket mat kroppen är gjort för att äta och varför. Du kommer få göra en handlingsplan för hur du vill leva när du kommer hem och du kommer ha en matplan klar när det är dags för hemfärd.

Du behöver bara ta med sköna kläder, sängkläder och badkläder om du vill njuta av ett varm bad i vår badtunna.

Dags att sätta dig själv i första rummet?

Använd koden JULRABATT vid bokning så har du 20% rabatt på kursen.2 reaktioner på ”20% rabatt på kurs på plats i Linköping”

  1. Detta är ett mycket intressant erbjudande och även med rabatt! Jag måste bara övertyga min man, jag hoppas att jag fortfarande har tid för det, jag skulle verkligen vilja gå

    1. Hej Andrea, Lovar att dessa dagar ger dig en fantastiskt start på resten av ditt liv, där du både får gemenskap i liten grupp och massor med verktyg till att hantera maten så den inte styr ditt liv. Så du får lugn i huvudet och sinnesfrid <3 Bokningar trillar in så om du vill få plats rekommenderar vi att du bokar inom kort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg