Hur vill du att ditt 2021 ska bli?

Vi har alla fått känna av vår beskärda del under 2020. Isolation, ensamhet, ångest, rädsla och uttråkad är nog något alla känner igen.

Många har tagit till andra medel för att skapa ett kortsiktigt välmående och döva oönskade känslor och många kan säkert nicka ja till att ha druckit mer än vanligt, ätit mer och annat än vanligt och umgåtts och skrattat med andra i väsentligt lägre grad än vad vi är vana med.

Vi har blivet svältfödda på gemenskap och verkligen fått känna på att människan är en social varelse som behöver andra omkring sig för att må bra.

Så vad gör du åt det då?

Gömmer dig längre in i ensamhet och isolation eller bestämmer dig för att bryta den med alla medel tillgängliga? Vad är enklast för dig?

Det enkla beslutet just nu är inte alltid det som är bra långsiktigt.

Nu när solen kommer tillbaka – UT och njut. Ansiktet upp i solen. Om inte du kan promenera med någon fysiskt, så kom överens med någon om att ni tar en walk and talk över mobilen.

Vår hälsa påverkas mer än vi tror av sådana små medel.

Vi har byggd om hemsidan och nu finns det massor nyttigt för dig där att hitta. Titta tex här nedan

Om du vill få kunskap och verktyg till att hitta just din väg bort från sockertrollet, så kan det vara värt att besöka oss där och tanka kunskap i stort och smått, massor med recept och lathundar för ett friskare liv.

Upptäck hur du med enkla medel kan börja förändra just de beteenden som du upplever som skadliga för dig.

Vi lovar att du med rätt verktygslåda kan göra det.

Levererat av Frida Sandin och Charlotte Schön Poulsen, Författare till självhjälpsboken vid sockerberoende – lär dig leva sockerfri. Hur du i 13 steg hittar vägen till livet du vill leva.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg