hello

Nystart 17 januari

Vår nystart är 9 veckor av omhållning, kunskap och gemenskap för att hitta din väg till ett sockerfritt liv. Den 17 januari startar vi nästa kurs som Frida Sandin håller i.

Läs mer här: https://www.sockerskolan.se/behandlingar/nystart/

I samband med att du anmäler dig till Nystart så bokar vi in en tid för din SUGAR (bedömning av sockerberoende) och skickar din Behandlingspärm med en generell Matplan och Biokemisk Reparation till dig. Matplanen kommer vi att göra individuell under kursens gång.

När kursen börjar så träffas vi i ett virtuellt rum, via Zoom. Vi ses från början onsdagar, fredagar och söndagar. De första tre veckorna är det normalt sätt tillfällen tre gånger i veckan, sedan två tillfällen i veckan under två veckor och slutligen en gång i veckan under fyra veckor. Denna kurs kommer istället gå 2 gånger i veckan för att få lite mer tid för reflektion emellan.

Ett av dessa tillfällen är till för dina anhöriga som du bjuder in så att de ska förstå och kunna stötta dig på bästa sätt.

I slutet av din kurs får du ett individuellt coachande samtal med din kursledare för att ni tillsammans ska fastställa din fortsatta handlingsplan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg