hello

On-line, streamat utbildning om matberoende för företag

Känner du att din arbetsgivare behöver förstå det här med kontrollförlust kring maten och vilka konsekvenser det kan få för individen och på arbetsplatsen?

Så rekommenderar vi att du visar den trailern på denna sida för din arbetsgivare, och rekommenderar att ni tar in möjligheten att gå denna on-line kurs. Detta då det kan ge en stor förståelse för problemet, dess effekt på evt drabbade medarbetares hälsa och prestation och så klart också effekten av detta på trivsel och arbetsmiljö på arbetsplatsen.

På själva kursen får ni massa kunskap om kontrollförlusten och dess konsekvenser och såklart också en massa tips till hur ni kan skapa en tillåtande miljö på arbetsplatsen, så ingen känner sig utpekad eller pressad till något de inte vill behöva utsättas för.

Det är med matberoende som med alla andra beroenden, man gör bäst i att undvika risksituationer för att undvika triggas till återfall.

Så tänk dig hur det skulle kännas för en alkoholist att tvingas sitta varje fredag i baren och umgås över en öl, där man om man säger nej möts av kommentaren – det är väl inte så farligt en liten öl kan du väl ta – ta och bete dig som vanligt folk. För en sockerberoende är varje fikastund på jobbet som att springa ett gatlopp, och ni är fler än ni tror.

Kursen är en del i Premiumutbudet på Diploma on-line utbildningar som du kan köpa och ta del av på Diploma Utbildning. Utbildningen gör du på din dator, surfplatta eller mobil. Du har alltså alla möjligheter till att anpassa lärandet på dina villkor och du hittar just våra 2 kurser på nedanstående länkar.

Matberoende – En friskare arbetsplats

Matberoende – Grundkurs

Vill du i stället att vi kommer ut på din arbetsplats och håller en föreläsning eller workshop, så går det bra att kontakta oss på info@levasockerfri.se eller på telefon 0733 340931 så kan vi den vägen få igång en dialog om upplägg och syfte.

Här ser du vår trailer till Matberoende en friskare arbetsplats –

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg