hello

Sockerfria dagen 12 okt

Ses vi på Epicenter i Stockholm den 12 okt? Då hyllar vi sockerfria dagen tillsammans med magiska föreläsare. Du kan delta online eller fysisk. Med koden SOCKERFRI25 får du 25% rabatt via oss.

Öka din kunskap om sockerberoende, hur vi kan leva mer hållbart, ta del av senaste forskningen kring socker, få inspiration om livsstilsförändring och möt världens ledande experter och vetenskapsmän inom socker och metabol hälsa.

Den 12 oktober är den Sockerfria dagen, dagen då vi tillsammans skippar sockret!

Oavsett om du är sockerberoende, anhörig till en sockerberoende, storkonsument av socker och processad mat eller bara allmänt intresserad av att lära dig mer om hur socker och mat påverkar vår hälsa är du varmt välkommen att delta.

Det är en fullspäckad kväll där vi ses på Epicenter i Stockholm eller om du inte har möjlighet att vara på plats så har vi live sänder vi digitalt. Vi kör i gång kl.17.00 och håller på fram till kl.21.00 med en paus under kvällen.

Vi är givetvis en av sponsorerna till eventet. Allt överskott går till Kostfonden

Vi är enormt stolta att få vara med och bidra till denna inspirations och kunskapskväll där allt överskott går till något viktigt. Det finns ett begränsat antal platser så missa inte chansen att vara med du med.

Läs mer och boka din plats här: www.sockerfriadagen.se

Hjärnorna bakom Sockerfria dagen

Oavsett om du är sockerberoende, anhörig till en sockerberoende, storkonsument av socker och processad mat eller bara allmänt intresserad av att lära dig mer om hur socker och processad mat påverkar vår hälsa så är du välkommen att delta. Det är tillsammans vi kan göra skillnad!

Varmt välkommen,

Ewa, Babben och Bitten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg