hello

Vi testar Medisera

För att veta vad vi rekommenderar har vi testat Medisera själva. Frida fick uppdraget att gå och ta detta test för att sedan berätta för er hur det går till.

Jag är förvånad av hur smidigt det gick. Så här gjorde jag:

  1. Gick in på www.medisera.se
  2. Beställde Elitistas Blodsockerutmaning och skrev in koden sockerfri (ger 10% rabatt)
  3. Fick ett mail samma dag med hur jag skulle gå till väga och vart jag kunde lämna blod
  4. Gick till öppen mottagning en måndag för att lämna blodet, ingen väntetid och provet tog några minuter. Fick dessutom prata socker med en otroligt härlig sjuksköterska
  5. På fredagen kom resultatet på mail, där jag tydligt kunde läsa om mina värden var inom normalläge eller inte.

Den så kallade  Elitistas Blodsockerutmaning och innehåller provtagning av 9 markörer såsom glukos, HbA1C, c-peptid, IGF-1, triglycerider, Apo A & B inkl. kvoten och CRP

Jag fick även en kommentar från läkare. Om testet hade varit gravt avvikande så hade läkaren ringt upp mig. Nu var det inte så, men mitt IGF-1 är lite högt så nu ska jag ta reda på varför det kan vara så. Brukar hänga ihop med mjölkdrickande men det stämmer ju inte på mig.

Jag kan när jag vill logga in på Mediseras hemsida med Bank-ID och se mina resultat. Och jämföra om jag tar fler test framöver.

Provtagning och laboratorieanalys håller hög klinisk standard, samma som svensk sjukvård, bland annat i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet. Så det känns ju tryggt tycker jag.

Om du är sugen på att testa, glöm inte använda rabattkoden och få 10% prova på rabatt på provtagning – Använd koden sockerfri i kassan hos Medisera för att få den. Koden gäller till november 2020 och en gång per kund.

På hemsidan ser du att det finns mängder av prover att ta, allt från allergier till hormoner och näringsbrister.

Givetvis kan detta kombineras med näringstest hos oss, men då behöver vi ses fysiskt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg