hello

7-veckors webutbildning

I dessa tider lägger vi om vår vanliga kurs till webkurs istället. Där vi har lagt till massa kunskap och nya övningar.

Den webbaserad kursen pågår i 7 veckor och 14 kurstillfällen. 2 tillfällen per vecka. Kursen bygger på vår bok som ännu inte är utgiven. Deltagarna kommer få ett kapitel inför varje tillfälle att läsa om man vill.

Första tillfället Söndag 19 April kl 18.00 – 21.00 sen måndagar och onsdagar 14.30 – 16:30 eller 18.30 – 20.30. Sista tillfället är onsdagen 3 Juni.

Under dessa 7 veckor får du kunskap och verktyg för att kunna hantera spinnande tankar och ditt sätt att hantera det du stoppar i munnen (eller inte).

Kursinnehåll:
Hur kunde det bli såhär?
Belöningskänslig – vad handlar det om?
Leva Sockerfri – hitta ditt varför och drivkraft framåt
Varför ska vi äta och vad behöver vi äta
Förstå vad som trigger dig
Verktyg för matplanering
Att förebygga och förstå återfall
Stresshantering
Biokemisk reparation – vad är det och varför det?
Mage/tarm
Candida
Att förstå sina tankar och känslor
Verktyg för nya vanor
Avslutning

Kursen sker via zoom och varvas mellan föreläsning, diskussion och med praktiska övningar och arbete för dig mellan de olika kurstillfällen.

Övningarna skickas på mail inför varje kurstillfälle, så du samlar dig en praktisk arbetsbok att jobba med.

Om du inte kan delta på vissa av tillfällen, så får du i efterhand tillgång till föreläsningen inspelad, så du kan se den när det passar dig.

Läs mer om kursen här: https://levasockerfri.se/lar-dig-leva-sockerfri-vagen-till-hallbar-forandring/

5 reaktioner på ”7-veckors webutbildning”

 1. Hej! Denna kurs skulle jag kunna vara intresserad av! Speciellt att man kan närvara lite när man kan under veckan som jag förstår? Vad kostar detta?

  1. Charlotte Schön

   Hej Lena,

   Normalpriset är 5995 för hela kursen, men vi har ett kanonerbjudande att gå för halva priset – dvs att du kan gå den till 2995

   Kursen har 14 tillfällen. Första och sista samlas alla som går kursen, men däremellan finns det möjlighet att gå eftermiddagar eller kvällar. Kursen går måndagar och onsdagar och varje tillfälle har öppet 14.30 – 16.30 och 18.30 till 20.30. Det bästa är ju om man kan delta live på något av dessa, men får du förhinder så får du tillgång till en inspelning av det du missat så du kan hänga med ändå.

   Låt mig veta om du vill gå, så bokar vi in dig 🙂

   MVH
   Charlotte

  2. Hej Lena!
   Nu drar kursen igång nästa vecka, så glöm inte anmäla dig om du vill hänga på 🙂 Mvh Frida

 2. Maria verdin

  Hej,
  Kommer denna 7 veckors kurs börja igen till sommaren? Är det i så fall det reducerade priset då med?
  Mvh Maria

  1. Charlotte Schön

   Hej Maria, I höst drar vi igång igen med on-line kursen. Då blir det med ett tillfälle per vecka. Dvs det kommer gå hela hösten över 14 veckor. Det blir inte till reducerat pris. Då erbjuder vi normalpris 5995 för kvällskurs och 4995 för dagskurs. Vad vi däremot erbjuder är att du kommer få ta del av inspelade föreläsningar från vårens kurs, direkt vid betalning, och har då sommaren på dig att lyssna in och ställa om, och kan sedan delta i höstens kurs där du får gemenskap, diskussionsforum och handledning kring de praktiska övningar som finns mellan kurstillfällen. Låt oss veta om det är intressant för dig. Höstens kurser finns upplagda i vår evenemangskalender, så där kan du se när de starter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg