All början är svår

Att ta beslut om att förändra och ändra något i sin vardag eller sitt beteende kan vara en ytterst skrämmande tanke. Du ger dig ut i det okända – och med det okända vet man ju inte vad det bringar.

Detta är som vänstra bilden. Du ser en början – den behöver borstas av för att bli säker att gå på, och sedan vet du inte vad som kommer efter dina första trevande steg. Du vet hur det är precist här och nu och det är vad du värderar framtiden utifrån också.

När du har tagit dina första steg, så är du på en ny plats och saker ser annorlunda ut då (stigen på bilden fortsätter uppåt – men det ser du inte där bilden är tagit) . Detta har du självklart svårt att föreställa dig när du står kvar nedanför trappan och inte kan se vad som finns strax ovanför dina första steg.

Det är samma sak med ditt tillfrisknande. Så våga lämna din comfortzon – den du ser på bilden till höger. Om du fortsätter vandra på stigen du känner väl och har gått 1000 gångar förut, så vet du också precist var du hamnar.

De första stegen på okänt mark är alltid trevande, men med tiden blir det tryggare och även här kommer du till slut att trampa upp en tydlig väg, om du bara fortsätter <3

Med stöd och behandling här på LevaSockerfri så hamnar du i en gemenskap med andra som gått före. Alla har sin egen väg att vandra, men oavsett hur unik du upplever just din väg att vara, så finns det stöd att hämta.

Våga be om hjälp

STÖD & RÅD

Med stöd och behandling här på LevaSockerfri så hamnar du i en gemenskap med folk som gått före. Alla har sin egen väg att vandra, men oavsett hur unik du upplever just din väg att vara, så finns det stöd att hämta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg