hello

Återfallsprevention på webinar 2 maj kl 20

Rörelse & Stillhet, ett sätt att finna balansen i sitt liv

På majs återfallsprevention on-line, träffar du coachen Ewa Demahina. Hon är bosatt i Göteborg och driver där företaget Mind & Body Awakening. Ewa presenterar sig själv på följande vis:

För mig har det alltid varit av vikt att min kropp har fått vara med om de inre personliga resorna jag gjort. Resor som att komma över en olycka och de operationer som följde efter, utbrändhet i flera omgångar, Livet när man lever det. Jag önskar att jag hade varit mer medveten, lite tidigare. Då tror jag att jag tagit mera hand om mig, varit lite snällare helt enkelt.

Våra kroppar är unika för var och en av oss. Vi är lika, men kanske inte reagerar lika på samma saker. Vår likhet ligger dock i att vi med vår medvetenhet, vår vilja, vår glädje har förmågan att bryta genom barriärer av inre tystnad, skapa mera rörelse, låta kroppen stilla sig för att hämta in mer kunskap, mer visdom, för att skapa balans och gå vidare på er livsväg.

Min önskan är att få dela med mig till er om verktyg som fungerat för mig och mina klienter, samt att inspirera er att öppna upp och lära känna flera djup inom er.

Evenemanget är öppet för alla som vill delta. Om du är tillfällig besökare här på LevaSockerfri och inte i aktiv behandling hos oss, så uppskattar vi om du betalar en symbolisk avgift om 100kr inför evenemanget. Detta swishar du på 0760274039.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg