hello

Återfallsprevention vid sockerberoende

Vägen till tillfrisknande från ätstörning/sockerberoende är sällan en spikrak linje framåt. Återfallsprevention är en viktigt del för tillfrisknad från alla sorters beroenden.

12 stegs modellen är här ett bra sätt att handskas med sitt beroende så vi rekommenderar starkt att du oavset andra åtgärder ansluter dig 12 stegsmöten hos antingen AA,OA eller FAA.

Här på LevaSockerfri har vi ytterligare verktyg att tillägga i form av olika utbildningar och webinarer som vi erbjuder våra klienter som gått rådgivning vid sockerberoende, intensivkurs/detox eller gått in i individuell behandlingsplan här.

För våra klienter:

Dessa webinarer ingår som del av abonnemanget och kan utanför abonnemang anslutas av våra klienter till en symbolisk kostnad på 100kr per deltagare och webinar.

Webinarer sker regelbundet (typiskt 1 gång i månaden) och finns upplagd i vår evenemangskalender här på hemsidan och kan bokas på boka direkt

Ett återfallswebinar ledas alltid av någon av oss terapeuter/coacher anslutna till LevaSockerfri och vi sätter tema för eventet. Här kan du möta dina andra kursdeltagare såväl som de som gått före och de som kommit efter dig och vara med att dela dina egna lärdomar såväl som ta emot andras.

Öppna webinarer

Ibland anordnas även öppna webinarer. Detta sker inte regelbundet men öppna webinarer lägger vi upp i eventkalendern här på sidan.

Varukorg