Ett bra sätt att komma igång med förändring är att söka kunskap och stöd, och båda hittar du genom att gå kurs här med LevaSockerfri.

Du kan komma igång – antingen ON-line eller på 3 dagars eller 6 dagars internat

Nu kan du välja att gå intensiv kurs på plats i Linköping eller spanien, eller att gå kursen online över 7 veckor, hemma från din soffa eller arbetsbord.

INTERNAT – GEMENSKAP OCH TRYGGHET

Gemenskap och trygghet är viktigt, så våra kurser över flera dagar sker alltid med möjlighet till övernattning på plats och med helpension. Allt för att skapa en trygg miljö där du kan fokusera på att vara där och då utan att oroa dig för hur du ska hantera matval och ensamhet på ett hotellrum.

Du spenderar din tid med fokus på insikt, kunskapsbyggande och gemenskap med likasinnade, som precist som du vald vägen till bättre hälsa fri från drogmaten.

Våra fysiska kurser förläggas i huvudsak på plats i Linköping, men vi erbjuder även ett till två tillfällen utomlands per år i trygg och avkopplande miljö.

På LevaSockerfri har vi intensivkurs under 3 dagar – typiskt fredag till söndag, och utomlands (just nu Nerja Spanien) har kursen en veckas varighet, vilket ger ytterligare möjlighet att landa i kunskap, insikter och strategier innan det är dags att ta itu med vardagen.

Vi coachar och dela med oss av kunskap, men insikterna och målsättningen kommer alltid att vara din individuella, och därför jobbar vi på kurserna i grupp med kunskapsbyggande föreläsninger och individuellt med coaching, matplaner, biokemisk reparation och målbilder.

ON-line – jobba hemma med handledning, kunskap och övningar från oss

On-line kurs gör du över längre tid – Vi har vald att lägga kursen på 2 tillfällen i veckan, du kan välja om du vill gå kvällstid eller dagtid över 7 veckor. Kurstillfällen består av föreläsningar, diskussioner och grupparbeten. Emellan tillfällen jobbar du på egen hand med övningar där du fokuserar på din egen resa till bättre hälsa.

On-Line kurs med 14 tillfällen a 2 timmar över 7 veckor 5 995,-

3 dagars kurs i Sverige 7 995,-

1 veckas kurs i Spanien 14 995,-

I båda internatkurserna ingår självklart boende och mat

Vi är partners på Human Finans vilket ger dig möjligheten att dela upp kostnaden för just din kurs genom ett räntefritt lån 

Läs mer
Läs mer

Läs här om vad tidigare deltagare tycker om våra kurser