Ett bra sätt att komma igång med förändring är att söka kunskap och stöd, och båda hittar du genom att gå kurs här med LevaSockerfri.

Du kan komma igång – antingen ON-line, 6 dagars intensiv internat eller kurs i flera steg

Nu kan du välja att gå kurs på plats i Linköping eller Spanien, eller att gå kursen online över 14 veckor, hemma från din soffa eller skrivbord.

INTERNAT – GEMENSKAP OCH TRYGGHET

Gemenskap och trygghet är viktigt, så våra kurser över flera dagar sker alltid med möjlighet till övernattning på plats och med helpension. Allt för att skapa en trygg miljö där du kan fokusera på att vara här och nu utan att oroa dig för hur du ska hantera matval och ensamhet på ett hotellrum.

Du spenderar din tid med fokus på insikt, kunskapsbyggande och gemenskap med likasinnade, som precis som du valt vägen till bättre hälsa fri från sin favoritdrog.

Våra fysiska kurser i flera steg förläggas i huvudsak på plats i Linköping, men vi erbjuder även ett till två tillfällen utomlands per år, i trygg och avkopplande miljö.

I Linköping fokuserar vi på stegvis utbildning med tid emellan för att landa i, och arbeta med nya kunskaper och insikter.

De två tillfällena utomlands är intensivkurs under 6 dagar (just nu Nerja Spanien), vilket ger möjlighet att under fokuserad tid landa i kunskap, insikter och strategier innan det är dags att ta itu med vardagen.

Vi coachar och delar med oss av kunskap, men insikterna och målsättningen kommer alltid att vara din individuella, och därför jobbar vi på kurserna i grupp med kunskapsbyggande föreläsninger och individuellt med coaching, matplaner, biokemisk reparation och målbilder.

ON-line – jobba hemma med handledning, kunskap och övningar från oss

On-line kurs gör du över längre tid – Vi har valt att lägga kursen på 1 tillfälle i veckan, du kan välja om du vill gå kvällstid eller dagtid över 14 veckor. Under dessa 14 veckor får du kunskap och verktyg för att kunna hantera ditt förhållande till socker och skräpmat. Inför varje kurstillfälle tittar du på en föreläsning i ett specifikt ämne och på själva kurstillfället jobbar vi med din individuella plan för hur du ska hantera tex triggers, stress, din matplan, känslor kopplade till ätande osv. Det mynnar ut i en behandlingsplan som du sätter i verket under kursens gång. Kurstillfällen består av diskussioner, grupparbeten och individuellt handlett arbete.

Utöver föreläsningarna får du också en pdf kopia på vår bok – Lär dig Leva SockerFRI – självhjälpsbok för sockerberoende, att läsa och ta del av avsnitt för avsnitt under kursens gång.

On-Line kurs med 14 tillfällen a 2 timmar över 14 veckor 5 995,-

4 dagars kurs över två separata tillfällen i Sverige 7 995,-

1 veckas kurs i Spanien 14 995,-

1 veckas “Lägg in mig” i Linköping 19500,-

I internatkurserna ingår självklart boende och mat

Vi är partners på Human Finans vilket ger dig möjligheten att dela upp kostnaden för just din kurs genom ett räntefritt lån 

klicka på bild för att läsa mer

Klicka på bild för att läsa mer

Klicka på bild för att läsa mer
Klicka på bild för att läsa mer

Läs här om vad tidigare deltagare tycker om våra kurser

close