Ett bra sätt att komma igång med förändring är att söka kunskap och stöd, och båda hittar du genom att gå kurs här med LevaSockerfri.

Gemenskap och trygghet är viktigt, så våra kurser över flera dagar sker alltid med möjlighet till övernattning på plats och med helpension. Allt för att skapa en trygg miljö där du kan fokusera på att vara där och då utan att oroa dig för hur du ska hantera matval och ensamhet på ett hotellrum.

Du spenderar din tid med fokus på insikt, kunskapsbyggande och gemenskap med likasinnade, som precist som du vald vägen till bättre hälsa fri från drogmaten.

Våra kurser förläggas i huvudsak på Solbackens Helhetshälsa i Linköping, men planen är att även erbjuda ett till två tillfällen utomlands per år i trygg och avkopplande miljö.

På Solbackens Helhetshälsa har vi intensivkurs under 3 dagar – typiskt fredag till söndag, och utomlands (just nu Nerja Spanien) har kursen en veckas varighet, vilket ger ytterligare möjlighet att landa i kunskap, insikter och strategier innan det är dags att ta itu med vardagen.

Vi coachar och dela med oss av kunskap, men insikterna och målsättningen kommer alltid att vara din individuella, och därför jobbar vi på kurserna i grupp med kunskapsbyggande föreläsninger och individuellt med coaching, matplaner, biokemisk reparation och målbilder.

bokning av 3 dagars kurs

 

Läs mer genom att klicka på bilden

bokning av hälsoresa till spanien

Läs mer genom att klicka på bilden

Läs här om vad tidigare deltagare tycker om våra kurser