Biokemisk reparation – varför då?

Biokemisk reparation gör vi ofta på de klienter som ätit för mycket socker och skräpmat under en längre tid. Denna kost dränerar nämligen kroppen på näring. Dels för att det tar sån kraft av kroppen att göra sig av med skräpet, och dels för att det är vanligt att grönsakerna inte riktigt får prio på tallriken.

Med hjälp av ett gäng frågeformulär får vi din subjektiva bedömning av din hälsa, vilket vi kan läsa ut massor av. Vid behov mäter vi även din hälsa med frekvensanalys, vilket ger oss en djupare bild.

Vi analyserar sen dina värden och ger dig en plan för hur du kan jobba framåt. Främst med mat och beteende, men ibland behövs tillskott för att ge kroppen en krycka på vägen.

Vi fokuserar till en början på mage/tarm. För om den inte funkar som den ska, så åker det mesta av de näringsämnen du får i dig rakt ut i toan som dyrt bajs. Men det finns mycket vi kan göra för att hjälpa den.

Många upplever att suget blir lättare att hantera när vi har en balanserad kropp. Då behöver inte kroppen signalera brist – vilket är svårt för oss att tolka. Blir lätt att tolka som sug efter socker istället för sug efter näring, trots att det inte är socker som vår kropp behöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg