hello

Känner du samma skam som Frida visar här?

Känner du igen dig i känslan som bilden ovan förmedlar?

Då är du inte ensam.

Många bär på skam som tynger – Skam över att ständigt misslyckas, skam för att inte ha den viljestyrka som omvärlden säger de ska ha, skam för personliga trauman. Och detta dövas ofta med ätande av olika typer av livsmedel som en, av samhället, accepterat drog.

Så därför – om du känner igen dig i detta påstående: Du vet hur du bör äta för att må bra, trillar dit gång på gång utan att förstå varför och känner att något skaver. Kan det då vara så att du känner skam för den du är eller för hur du tänker?

Skam är en av de stora områden vi tar upp i behandlingsarbetet, eftersom det inte går att hitta vägen till tillfrisknande utan att möta och jobba med den inneboende skam som trycker ned, oavsett vad som orsakar den.

Med LevaSockerfri får du en förståelse för dig själv och den eventuella skam du bär på som del av våra Lär dig levasockerfri kurser oavsett om det är on-line, i linköping eller i spanien. Du kan även välja att gå separat skamkurs, eller vi kan lägga in just det du behöver i ditt behandlingsförlopp till bättre hälsa.

Kontakta oss gärna på info@levasockerfri.se eller 0733 340931 om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa just dig och vill veta mer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg