hello

Den där fantastiska känslan det ger att hjälpa andra

…..Den är bara helt underbar.

På den senaste avgiftningskursen hade vi en klient som var ditskickad av sin fru och som var ytterst tveksam till om det här verkligen var något han behövde.

Han kom på fredagen – lågmäld och avstängd – och lämnade oss på söndagen som en gladare och insiktsfull man med massor ny kunskap – som han gärna delar med sig av i bifogade länk

“https://www.aajoda.com/3-dagars-avgiftning-juni-17-41183”

Det är verkligen en stor förmån att få vara med på en sådan resa och jag hoppas att vården snart erkänner det enorma behovet som finns för hjälp att hantera det vita giftet. Ett gift som finns till överflöde och som får så katastrofala konsekvenser för så många.

Det finns väldigt få ställen i Sverige där du kan få hjälp och det räcker inte långt i förhållande till behovet.

Drömmen är att kunna erbjuda plats på ett riktigt behandlingshem så vi kan ge hjälp under längre tid än den kickstart på 3 dagar som vi erbjuder idag.

Tänk om man kunde skriva in sig 6-8 veckor med djupgående behandling – såklart fortfarande med de samma element som idag dvs. biokemisk reparation, coachning och kunskapbyggande föreläsningar, men även utvidgat med samtalsterapi, både individuellt och i grupp, och hjälp att hantera de första jobbiga veckor med abstinens, trötthet och en lismande röd hund. Detta i en miljö där man slipper känna sig utsatt och frestat och kan ta tag i det känslomässiga bagaget som kommer som ett brev på posten när man slutar döva känslorna med drogmat.

Det vore väl något….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg