Du får 27% på Trend Rehab denna vecka

Det här med Black week är ingen höjdare för oss beroendehjärnor. Men om du nu ska handla något så är det ju bättre att välja något du har nytta av än något som blir liggande. Vi har några black week-favoriter som kommer här:
För att höja ditt Oxytocin och få lättare att motstå att trösta dig med socker rekommenderar vi Spikmatta, om du känner att kroppen är tung och svullen så är vibben underbar, även bra för att effektivisera din träning. Har du ont i musklerna så finns flera massagepistoler som är riktigt bra. Och är du nyfiken på hur kroppen mår när den är jordad så finns det numera Jordningslakan som vi bett Trend Rehab ta in. Läs mer om några av produkterna nedan.

Till 27/11 2022 får våra kunder 27% rabatt med koden levasockerfri (även på flera tidigare nedsatta produkter). Kolla in på https://trendrehab.se/

Som följare av oss har vi fått möjligheten att ge dig hela 25% rabatt på hela Trend Rehabs sortiment. Det har en hel del produkter som vi själva använder och gillar, så tänkte här skriva ihop några rader om dem. En julklapp till dig själv kanske 🙂 Använd koden levasockerfri för att få rabatten som gäller året ut. Rabatten gäller även på redan rabatterade produkter.

RelaxME – en massagemaskin i smidigt format. Frida använder stora munstycket för att få igång blodcirkulationen (kalla fötter) och lymfan (svullna fötter). Supersmidig och inte så dyr. Finns flera munstycken för tex triggepunktsbehandling om du har ont i en muskel tex.

Spikmatta – rekommenderar vi alltid för stresshantering. Ger endorfinpåslag som är guld för dig som har svårt att hitta källor till Serotonin. Brist på Serotonin leder ofta till överätning. Desto fler piggar – desto mindre ont gör det. De billiga mattorna har ofta färre piggar (blir ju billigare att producera då). Så om du har dåliga erfarenheter har du troligtvis haft en som varit för tuff. Den här är lagom tycker vi. Perfekt att förvara under sängen för att lägga sig på för en vilostund eller innan du går och lägger dig. Många brukar somna på den. Blir du istället pigg så använd på morgonen.

Tyngdtäcke – Omtalet och bevisat effektivt mot sömnbesvär och oro. Precis som kramar och varma bad får vi påslag av hormoner som Oxytocin och Serotonin av tyngdtäcke. Du tar din vikt x 10 ungefär för att välja vikt på täcket. Fin kvalitét! Även den ergonomiska kudden är trevlig.

Vibrationsplatta – Här kan du göra ett riktigt kap med rabattkoden då dessa är lite dyrare än våra andra favoriter. Denna hjälper dig att träna effektivt men är också bra för dig med smärta eller trögt lymfsystem (svullen). Det finns träningsprogram för denna produkt och du använder den ca 15 min om dagen för maximal effekt i din träning. Vid smärta får man anpassa efter individ.

IR Madrass – Denna är vi riktigt nyfikna på men har inte testat. Den är nämligen stressreducerande, och vem behöver inte det i dagens samhälle. Även om vi pratar mycket om stress, så lever vi inte alltid som vi lär vi heller. Så denna får absolut bli en julklapp i alla fall åt Frida. Dessutom fryser hon ofta så denna blir super att ha under lakanet i sängen. Denna förbättrar dessutom lymfsystemet, sömnen, blodcirkulationen och lindrar smärta och inflammation. Taget!

Ja, det var våra favoriter. Hälsoklappar helt enkelt. Den riktiga stora favoriten är Andullationsbädd men den kostar en rejäl slant (ca 1000 kr per månad i 5 år). Den är verkligen hälsa deluxe. Men här finns som sagt billigare alternativ men som ändå har effekt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg