hello

Glad Påsk erbjudande

Hos Leva Sockerfri firar vi gladeligen påsken utan sötsaker! Vi försöker helt enkelt leva livet istället för att äta det.

Så varför inte lägga rena hudvårdsprodukter i påskägget istället, garanterat något som kroppen tackar dig för i längden.

Morotsolja är en magisk produkt som vi själva älskar! Den innehåller bara 4 olika oljor som alla har ämnen som skyddar mot solen på ett naturlig sätt. Du får dessutom en fin lyster i ansiktet.

Deo är en annan favorit. Denna är förstås aluminiumfri och därför det bästa du kan använda och dessutom en fin present till dina nära och kära. Tillsatserna som vanligtvis finns i många deodoranter är fint att undvika för din hälsas skull.

Barnmassageoljan är en lavendelolja som luktar magiskt och har spännande bonuseffekter. Dels gör den dig lugn och är dessutom super om du har svårt att sova. Funkar även på barn som har svårt att komma till ro. Bästa bonusen är att löss inte gillar lukten av lavendel, så sätt den runt hårfästet när det går löss på skola och förskola så håller de sig borta.

Läs mer om produkterna i vår webshop: https://levasockerfri.se/butik/

Som påskpresent från oss har du 15% rabatt på dessa fram till påsken är slut, använd koden: Gladpåsk2021

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg