Gratis webinar – Mitt liv som sockerråtta

Denna återkoppling fick vi efteråt. Vilken fantastisk värme det ger. Vi är djupt tacksamma, att det vi gör, också gör skillnad.


Hej

Jag ville bara skriva till er och säga TACK för det enormt värdefulla jobb ni gör via ert företag för alla med någon typ av beroende❣️????????

Ni har verkligen en bredd i det ni erbjuder, en sådan styrka…det kommer att gå bra för er✨(det har jag sagt förut, men säger det igen☺️). Ni kompletterar verkligen varandra!????

Jag tittade på Fridas webinar i morse (igen) ”Mitt liv som sockerråtta”…det är så värdefullt att hon bjuder på sin egen historia och sina erfarenheter i kombination med fakta och kunskap!????

Jag fortsatte att titta på intervjun som Annica gör med er där ni berättar om ert företag och vad ni har att erbjuda. Jag blir så glad inombords när jag ser och hör er berätta! Ni är äkta inspirationskällor och glädjespridare????…och så kunniga!????

Tänkte att jag ville berätta om dagens upplevelse och känsla…tack igen och stort lycka till med allt ni har på gång! ????❤️ Kram


Frida har alltid älskat socker i alla dess former, ända sen hon var barn. Då var det inga konstigheter, och inte en bra bit framåt i livet heller. Men i 35-års åldern hade hon tappat kontrollen och kunde inte riktigt bestämma själv. Och när hon väl bestämde sig så höll det bara några dagar.

I detta webinar berättar Frida om sitt liv som sockerråtta med framförallt vad hon gjorde åt det och vad det har inneburit för henne. Idag lever hon fri från värk, sug efter sött och den extrema trötthet som sött kan ge.

1 reaktion på ”Gratis webinar – Mitt liv som sockerråtta”

  1. Ni har gett mig nycklarna till ett drogfritt liv både när de gäller socker/mjöl men också att kunna leva utan ssri och sömnmedicin,plus att mirena spiral som spökat i bakgrunden. Känns som att jag vunnit på lotto! Vakna varje morgon och känna lust till livet(dock trött vissa dagar) men en lycka som va längesen jag kände. När jag tog beslutet att gå er kurs så insåg vad mat/socker/hormoner kan ställa till de. Tack för de fina arbete ni gör????????????????ni är bäst

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg