hello

2+2 dagars kurs – All inclusive

Nånstans i livet är det många som upplever att livet inte blev som det var tänkt, att det mest kretsar kring tallriken och inte kring att faktiskt leva livet. Det kan vara riktigt svårt att göra en förändring i livet själv, men i grupp blir styrkan desto starkare. Tillsammans kan vi lyfta dig så du lär dig att leva livet i stället för att äta det.

Med Levasockerfris kurs i Linköping får du stegvis kunskap om kost, dess påverkan på kroppen/hjärnan och verktyg för hur du kan hantera ett liv utan drogmat.

Kursen är delad i 2 steg, för att du ska hinna landa i din kunskap hemma och få bättre möjlighet att ta till dig kunskapen i steg 2. Du kan givetvis gå bara steg 1, men den är byggd för att gå båda för bästa resultat.

Kursen varvas med gemenskap, kunskap och individuell hjälp i naturskön miljö med utsikt över Stångån. Tanken är att du ska kunna landa i dig själv, lära känna andra med samma problematik, lära dig om ditt beroende och hur du kan hantera det samt få motivation att leva ett fritt liv – utan drogmat, mentala spärrar och orkeslöshet.

Förutom föreläsningar med kunskap ingår detta i kursen:

  • All mat, även matlåda till hemresan.
  • Spartanskt boende i säng eller på madrass
  • Material för föreläsningar
  • Material till planering för hur du kan skapa ditt nya liv hemma
  • Näringstest och hälsoenkät för att få objektiv och subjektiv information om din hälsa. Där ser vi tex status på mage/tarm och din förmåga till näringsupptag. Detta ger också ett bra underlag för uppföljning av dina framsteg. Allt för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.
  • 1 timme individuell coaching kring målbild
  • Du får hjälp att utarbeta din egen Individuella matplan och stöd för strategi vid hemkomst
  • Möjlighet till SPA-bad

Läs mer här

Boka här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg