hello

Lär dig göra egen Kombucha – gratis föreläsning

Detta är en gratis föreläsning i samarbete med Mag-tarmförbundet i Östergötland. Du kan delta fysiskt i Linköping eller online. Det är viktigt att du bokar din plats.

Kombucha är en fermenterad tedryck som kan ha många hälsofrämjande effekter. I denna kurs får du lära dig hur du enkelt brygger din egen ekologiska kombucha hemma.Innehåll:
Kombuchans historia och uppbyggnad
Bryggprocessens alla steg
Val av råvaror och utrustning
Förvaring och hållbarhet
Tips på smaksättningar
BryggreceptMöjlighet finns att köpa startvätska på plats eller beställa och vi skickar med post.
Caroline som är sjuksköterska och en av kursledarna blev för snart 10 år sedan akut sjuk i Crohns med många skov och mycket smärtor de första åren. För lite drygt två år sedan blev hon tipsad om kombucha, skaffade sig en startkultur och började brygga. Hennes magsmärtor och illamående blev nästan genast bättre och håller sig nu relativt borta.Maria är massör och spaterapeut med stort intresse för träning och hälsa. Hon driver den ekologiska massage- och hudvårdssalongen Solbackens Helhetshälsa i Hjulsbro.Föreläsningen är 2 x 45 min med fikapaus emellan.Varmt välkommen med din bokning.Om du bor i Linköping eller omnejd och vill vara med på plats så kan du boka din plats här. Det finns max 40 corona anpassade platser i Vagnhallen, Fontänen, Västra vägen 32, Linköping.Det finns max 100 platser online som är bokningsbara på separat länk. Du kommer då få en länk till Zoom på dagen för föreläsningen.
Denna föreläsning är gratis och öppen för alla att delta i. Arrangeras i samarbete med Solbackens Helhetshälsa.

Se den inspelade föreläsningen här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg