hello

“Ren” kropp och “orena” lukter

När jag var och handlade igår kände jag en skarp lukt av parfym när jag kom till kassan. Jag har märkt att jag reagerar starkt på konstgjorda lukter det senaste året. Har själv slutat använda parfym sen några år för jag tycker inte det luktar gott, bara onaturligt. Nu blir jag illamående av mycket parfymlukt. Jag kan känna om någon lånat en kofta eller scarf av mig. Står liksom inte ut att ha den på mig sen. När jag kom hem från affären kände jag lukten igen, som om den liksom satt kvar i näsan. Märkligt!

Senare på kvällen kände jag att det luktade lösningsmedel, så starkt att jag inte kunde koncentrera mig på det jag höll på med. Gick in i lilltjejens rum och mycket riktigt hade hon målat en kartong i nagellack, fast bara lite sa hon 😉 Jo då, eller hur!

Har svårt att tänka mig att man får en skarpare näsa med åren. Undrar om det kan vara så att eftersom min kropp numera är relativt ren, så vill den inte ha lukterna av “orent” dvs onaturligt? Ingen aning om det ligger nåt i det men något är det i alla fall som min kropp reagerar på.

Finns det fler där ute som upplever samma sak?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg