Samarbete med Medisera – 10% på provtagning

Vi vill slå ett slag för en uppstickare inom medicinsk provtagning som snabbt vinner mark.

Medisera vill främja hälsa genom att göra det enkelt för människor att få medicinsk information via blodprov och erbjuder hälsokontroller online.

Patienten väljer sin hälsokontroll på medisera.se, lägger sin beställning, e-remissen skickas till valt provtagningsställe och blodprovet kan tas direkt. När provsvaren är klara kommenteras de av en av våra läkare som ringer upp om något är gravt avvikande.

Blodanalysen konstaterar normala eller avvikande blodvärden jämfört med referensvärden. Patienten kan sedan ta del av sina resultat genom att logga in med Bank-Id i “Min Journal”.

Provtagning och laboratorieanalys håller hög klinisk standard, samma som svensk sjukvård, bland annat i samarbete med Karolinska Universitetslaboratoriet.”

Som klient hos oss har du 10% prova på rabatt på provtagning – Använd koden sockerfri i kassan hos Medisera för att få den. Koden gäller under ett år (från november 2019) och en gång per kund.

Varför inte fokusera på provet som är sammansatt av Eva Meurk på Elitista – Den kallas Elitistas Blodsockerutmaning och innehåller provtagning av 9 markörer såsom glukos, HbA1C, c-peptid, IGF-1, triglycerider, Apo A & B inkl. kvoten och CRP

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg