Samarbete med Kim Martin, KMGA och LHC

Ingen glömmer väl hur Kim Martin stod målvakt i damkronorna i första halvan av 2000talet, och hur hon under OS 2006 korades till turneringens bästa målvakt?

Nu är Kim inte aktiv spelare längre men hjärtat brinner fortfarande för hockeyn, och hon jobbar aktivt inom LHC (Linköpings Hockey Club) som ambassadör för TILLSAMMANS, Programmet där LHC samlar alla samhällsprojekt (CSR) som de arbetar med.

Med start från förste maj 2019 arbetar Kim med att koordinera och genomföra projekt som främst syftar till att få barn och ungdomar att träna och må bra genom rörelse. Detta samarbete ingår LevaSockerfri också i för att främja bra mat till unga själar.

Tillsammans-projektet har som uppgift att vara en positiv kraft i Linköping och sprida kunskap kring rörelse och motion för alla, men med fokus på  barn och ungdomar. Kim är Tillsammans ambassadör och är ute i skolorna och informerar barnen om hur viktigt det är att röra på sig. Timmen avslutas med lek och skratt. Nytt är nu att du kan boka både Kim och LevaSockerfri att komma till din skola, tillsammans eller vid två separata tillfällen – och då får ni med lek, både som rörelse och kring maten.

Ut över sitt arbete med Tillsammans projekten, så driver hon även sin egen verksamhet – Kim Martin Goalie Academy (KMGA). Under 2020 erbjuder Kim Martin Goalie Academy målvaktsträning för killar och tjejer, måndag-torsdag v.27 eller måndag-torsdag v.28. Två ispass och ett fyspass per dag under fyra dagar i Linköping HC:s toppmoderna anläggning. Varje dag har olika tema, både på och utanför isen. I Kim Marti’n Goalie Academy ingår även personlig coaching, lunch, mellanmål och en egen egen unik t-shirt.

Så var kommer LevaSockerfri in i detta? – såklart kring maten – unga hockeyhjältar behöver bra energi till så intensiv träning och vi hjälper till så den blir näringstät utan massa socker i för de unga förmågorna. Vi kommer även bidra med en aktivitet under båda veckorna för att väcka barnens tankar och intresse för det vi äter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Varukorg